AV Assistent (IJsselstein)

Werken bij Heuvelman Sound & Vision betekent werken in een open en informele werksfeer met enthousiaste collega’s, in een omgeving vol veranderingen, constant nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen.

Ontdek wat de werkzaamheden inhouden en wat Tom leuk vindt aan het werk als AV Assistent voor Heuvelman: 

Wat ga je doen:

Jij maakt onderdeel uit van een team. Je assisteert een ervaren technicus tijdens de op- en afbouw van evenementen en congressen. Daarnaast kan je een helpende hand bieden aan een installatie technicus of bij het magazijn in IJsselstein. Dankzij je rijbewijs kan je op diverse locaties door het hele land bijspringen. De werktijden zijn variabel aangezien je na of voor een evenement aan het werk gaat, soms ook tijdens feest- en weekenddagen. Heb je vanwege onze klanten een professionele uitstraling dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wij vragen:

  • Aanpakker;
  • Teamspeler;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • In bezit van rijbewijs B.

Kortom, een collega die niet bang is voor vieze handen en daarbij ook wel eens doordeweeks een dagje vrij wil zijn. Spreken deze woorden jou aan, dan ben jij de geschikte kandidaat om ons team te komen versterken. Deze baan is ook geschikt indien je na je mbo niveau 2 diploma wilt werken of een BBL-traject wilt volgen.

Wij bieden:

  • Afwisselend werk;
  • Enthousiaste collega’s;
  • Informele en professionele werkomgeving;
  • Beloning afhankelijk van leeftijd.

Over ons:

Heuvelman behoort tot de absolute top op het gebied van audiovisuele dienstverlening in Nederland. Werken bij Heuvelman betekent werken binnen de dynamische omgeving van de audiovisuele dienstverlening. Een dienstverlening waarin wij het succes van onze klanten tot absoluut speerpunt hebben gemaakt. Zo realiseren wij dagelijks met meer dan 125 collega’s aansprekende projecten voor het (internationale) bedrijfsleven, overheden, onderwijsinstellingen, (sport)evenementen, hotels en evenementenlocaties.

Interesse?

Stuur je sollicitatie met persoonlijke gegevens en recente pasfoto naar vacatures@heuvelman.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met manager P&O Simone Huberts (088 – 0274 961).

Terug naar het overzicht.