Cases

Digital Signage Thialf

Twee jaar lang onderging Thialf een imposante metamorfose. In november 2016 opende de wereldwijd bekende schaatstempel haar deuren weer voor het publiek. Heuvelman legde gedurende de verbouwing een compleet digital signage systeem aan. In totaal 120 LED-schermen dragen er zorg voor dat zowel het publiek evenals zakelijke bezoekers worden voorzien van relevante informatie. Heuvelman is bijzonder trots als audiovisueel partner van Thialf een bijdrage te hebben mogen leveren aan het nieuwe ijsstadion. Lees meer »

Virtuele tour Huis ter Duin

Als preferred audiovisueel supplier van Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk, denkt Heuvelman graag mee over innovatieve concepten die het prestigieuze hotel ten goede doen. Op basis hiervan visualiseerde Heuvelman het hotel in 360 graden. Deze beelden werden vervolgens aan elkaar gekoppeld waaruit een virtuele tour door het hotel ontstond. Lees meer »

Beacons in De Ruwenberg

Voor conferentiecentrum en hotel De Ruwenberg ontwikkelde Heuvelman onlangs de service-app. Deze applicatie draagt bij aan de optimalisatie van de dienstverlening naar de gasten van de eventlocatie. Middels het integreren van beacons in de app, introduceerde Heuvelman een gastvrij concept voor het conferentiecentrum. Lees meer »

Social Hub Delta Lloyd

Als trots audiovisueel partner van Delta Lloyd, denkt Heuvelman graag mee met haar opdrachtgever. Daarbij staan onder andere klantspecifieke innovaties centraal. Delta Lloyd had de wens om in de lobby van de Tooroptoren in Amsterdam op bijzondere wijze aandacht te besteden aan de sponsoring van de olympische zeilers en surfers. In het kader hiervan is het idee ontstaan om rondom de Olympische Spelen van Rio de Janeiro een zogenaamde sponsorcorner annex Social Hub te ontwikkelen in de lobby. Op deze manier kon voor alle medewerkers en bezoekers van Delta Lloyd de sponsoring tastbaar worden gemaakt. Lees meer »

Service-app

Heuvelman ontwikkelde voor Hilton Nederland een service-app, die de hotelketen in staat stelt om de dienstverlening naar haar gasten te verbeteren. Door middel van de app kunnen gasten van het hotel via hun tablet of smartphone tijdens een meeting eenvoudig een serviceverzoek indienen bij de medewerkers. Lees meer »

IPTV voor Thialf

In 2016 opende Thialf na een imposante metamorfose haar deuren weer voor het publiek. Als onderdeel van de grote verbouwing legde Heuvelman een compleet digital signage-systeem aan in het Friese ijsstadion. In totaal 120 LED-schermen dragen er zorg voor dat zowel het publiek evenals zakelijke bezoekers worden voorzien van relevante informatie. Tevens werd het netwerk van de wereldwijd bekende schaatstempel voorzien van IPTV technologie. Lees verder wat deze techniek inhoudt en wat de voordelen hiervan zijn. Onze organisatie is er bijzonder trots op als audiovisueel partner van Thialf een bijdrage te hebben mogen leveren aan het nieuwe stadion. Lees meer »

Visualisatie Hilton

Hilton Amsterdam werd door Heuvelman driedimensionaal gevisualiseerd. Op basis van foto’s en plattegronden van de locatie werd alles, inclusief ramen, deuren, tapijt, plafond en interieur helemaal op maat nagetekend voor een authentieke nabootsing. Alles is in een database digitaal opgeslagen. Lees meer »

Interactieve plattegrond AFAS Tennis Classics

Heuvelman is sinds jaren partner van AFAS Tennis Classics. Daarbij is onze organisatie totaalleverancier van professioneel beeld, geluid, verlichting en innovatieve concepten. De AFAS Tennis Classics staan bekend als een sportief evenement met topentertainment, culinaire hoogstandjes, een stijlvolle en ontspannen sfeer en natuurlijk geweldig tennis! 2016 was voorlopig de laatste editie van de Tennis Classics in Omnisport Apeldoorn. De organisatie gaat naar waarschijnlijkheid in 2018 verder met het evenement in de tuinen van Paleis het Loo. Lees meer »

Living Surface voor Jaarbeurs Utrecht

Als preferred partner van Jaarbeurs Utrecht denkt Heuvelman graag mee over innovaties en concepten om de evenementenlocatie nog aantrekkelijker te maken voor organisatoren en bezoekers. Op basis daarvan introduceerde Heuvelman het interactieve concept, de living surface, voor de Jaarbeurs. Lees meer »

Widescreen projectie en innovatieve concepten tijdens CFO Day

Heuvelman verzorgt jaarlijks van Grand Hotel Huis Ter Duin ter Duin de totaalproductie van de CFO Day. Dit wordt in opdracht gedaan van Alex van Groningen. Deze toonaangevende samenwerkingspartner voor de finance professionals is onder andere de organisator van evenementen als het Jaarcongres Credit Management, CFO Day, Jaarcongres Public Finance en de M&A Awards. Lees meer »

Archief