Service-app voor Hilton Nederland

Heuvelman heeft een app ontwikkeld speciaal voor Hilton Nederland. Deze service-applicatie draagt bij aan het verder verbeteren van de dienstverlening van Hilton naar haar gasten en geeft deelnemers aan een meeting of evenement de mogelijkheid om door middel van een tablet of smartphone een serviceverzoek in te dienen, zonder de ruimte te verlaten. Klanten kunnen de app gratis downloaden via de Google Play Store of iOS App Store. Op de locatie wordt een event-code verstrekt om in te loggen. Door gebruik te maken van deze app kunnen gasten zich bezighouden met waar zij voor gekomen zijn; het evenement of de vergadering. Met de applicatie kunnen bijvoorbeeld de volgende serviceverzoeken doorgegeven worden:

  • Bestellingen van eten & drinken;
  • Verzoeken om technische ondersteuning;
  • Aanpassingen in de ruimte.

service app hilton

Alle informatie is door Hilton eenvoudig te beheren via het bijbehorende web-based Content Management Systeem. Dit systeem, plus de app en server worden door de content designers van Heuvelman ingericht. Wilt u meer weten over de service-app, het maken van andere apps of bent u geïnteresseerd in andere dienstverlening van onze afdeling content design; neem gerust contact met ons op!  

Brede dienstverlening voor Hilton Nederland 

Heuvelman en Hilton Nederland hebben een partnership sinds 2015. Binnen dit partnership draagt Heuvelman zorg voor de verhuur en verkoop voor acht Hilton hotels. De Hilton-locaties zijn; Hilton Amsterdam, Hilton Rotterdam, Hilton The Hague, Hilton Garden Inn Leiden, Hilton Royal Parc Soestduinen, Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Waldorf Astoria Amsterdam en DoubleTree by Hilton Amsterdam centraal station. Binnen het partnership werken Heuvelman en Hilton samen aan nieuwe interactieve concepten die toegepast kunnen worden in Nederland. Een voorbeeld daarvan is de hierboven omschreven service-app. Om de Hilton hotels optimaal van dienst te zijn heeft Heuvelman hier een inhouse coördinator aan het werk.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening binnen de hotellerie en de mogelijkheden op het gebied van content design of bent u geïnteresseerd in een expertise van onze organisatie? Neem gerust contact met ons op.  

Terug naar het overzicht.