LED-schermen

Hét product voor een visueel spektakel op maat 

  • Zowel indoor als outdoor beschikbaar
  • Samen te stellen in ieder gewenst formaat
  • Gegarandeerd een fraai visueel gezicht in hoge kwaliteit 

Met LED-schermen kunt u content op een bijzonder mooie manier weergeven tijdens uw evenement. Door de schermen vast op uw locatie te installeren heeft u altijd beschikking over deze optimale kwaliteit. De toepassingen van LED-schermen zijn eindeloos. Doe hier inspiratie op voor het gebruik van LED-schermen en wordt geïnformeerd over het ruime aanbod.

Diverse doeleinden

Onze modulaire LED-schermen zijn voor vele doeleinden in te zetten; van het geven van presentaties tot het tonen van live beelden tijdens een evenement tot het maken van een social media wall. Ook zijn de LED schermen van Heuvelman uitermate geschikt voor het aanleggen van een digital signage systeem, waarmee u specifieke informatie aan uw publiek kunt weergeven. Daarnaast kunt u door een combinatie van meerdere LED-schermen een videowall creëren.

 

       

Ruime keus

Doordat ieder evenement of locatie andere wensen heeft hebben wij een breed assortiment aan A-merk LED schermen. Er zijn talloze varianten beschikbaar, variërend in onder andere opstelling (bijvoorbeeld vast tegen de muur of geplaatst op een aanhanger) of vorm (bijvoorbeeld vlak of curved). Wij denken graag met u mee over de specificaties van het LED scherm die voor u het meest geschikt zijn. Samenvattend: Heuvelman heeft voor iedere vraag een passende oplossing.

Referenties

In de afgelopen jaren hebben we onze LED-schermen onder meer ingezet bij grote publieksevenementen, zakelijke bijeenkomsten, sportevenementen, concerten, congressen, bedrijfspresentaties, scholen en universiteiten. Bent u ook geïnteresseerd in het installeren van LED-schermen? Neem dan contact met ons op. 

Terug naar het overzicht.