Nieuws

Tech Island

Heuvelman is een bedrijf waar veel mensen werken die iets met techniek hebben. Dit is één van de redenen dat Heuvelman de perfecte kandidaat was om de audiovisuele invulling voor het Tech Island evenement in opdracht van Flowburo te leveren. Lees meer »

INREV Annual Conference in Dublin

Dit jaar was Dublin het podium voor de Annual Conference van INREV. Het thema voor de conferentie van dit jaar was ‘Finding value in later-cycle investing’. Lees meer »

HSMAI: een geslaagd evenement

Recent vonden de jaarlijks terugkerende evenementen van de HSMAI plaats, het HSMAI ROC en het HSMAI DOC. Dit jaar werden deze bijzondere evenementen georganiseerd in het Hotel Novotel Amsterdam City in Amsterdam. Lees meer »

Spannende finale van het NK Pitchen

Een week geleden vond het jaarlijkse NK Pitchen voor de tweede keer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dit sprankelende evenement staat in het teken van enthousiasmeren en het krachtig overbrengen van ideeën en overtuigingen. Lees meer »

Huldiging Team NL

Van februari tot maart heeft Team NL zichzelf bewezen op de Spelen in PyeongChang. Om deze overwinning op gepaste wijze te kunnen vieren, werden de atleten op 23 maart 2018 officieel gehuldigd in de Grote Kerk in Den Haag. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.