Nieuws

Partnership Hotel Pestana Amsterdam

We zijn trots te kunnen melden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Hotel Pestana Amsterdam Riverside. Dit nieuwe 5-sterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand, het voormalige stadhuis en het archief van de Amstelgemeenschap. Lees meer »

Highlights Integrated Systems Europe

Integrated Systems Europe (ISE) 2018 in de Amsterdam RAI zit er op. Op dit internationale evenement heeft Heuvelman haar relaties rondgeleid. Voor diegenen die niet aanwezig konden zijn of mocht willen terugblikken lopen we graag de zes meest memorabele en vernieuwende AV technologieën langs. Lees meer »

Pieter van den Hoogenband Zwembad

Heuvelman is verheugd één van ’s werelds meest innovatieve zwemcentra te hebben mogen voorzien van een permanente geluidsinstallatie. De installatie staat in het teken van een algehele verbetering van de geluidskwaliteit in het Eindhovense zwembad. Lees meer »

Bio Gala Hotel Okura Amsterdam

Onlangs was Hotel Okura Amsterdam de locatie waar het 10e Bio Gala werd gehouden. En wat voor een gala werd het! Onder het toeziend oog van veilingmeester Jop Ubbens werd middels een veiling en loterij voor Stichting Bio het astronomische bedrag van €1.224.000,- opgehaald; een nieuwe record! Lees meer »

JCI World Congress The Netherlands

Van 6 t/m 10 november vond in Amsterdam het JCI World Congress 2017 plaats. Tijdens dit evenement kwamen duizenden leden van Junior Chamber International (JCI) uit 116 landen bij elkaar om een fantastisch programma bij te wonen in de Passenger Terminal Amsterdam, Mövenpick Hotel Amsterdam en het Muziekgebouw aan het IJ. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.