Nieuws

Smurfit Kappa Innovation Event 2019 – Better Planet Packaging

De ultieme beleving bieden aan jouw gasten is een uitdaging. Een uitdaging waar een audiovisuele partner goed van betekenis in kan zijn. Dit geldt al helemaal voor het Innovation Event 2019 van Smurfit Kappa: een event dat draait om innovatie, vernieuwing en duurzaamheid. Lees meer »

Nieuw pand Microsoft Nederland

Microsoft Nederland heeft de missie om Nederland in staat te stellen een voorbeeld te worden van digitaal succes in de wereld. Microsoft realiseerde zich dat, om bij te kunnen dragen aan het succes van hun klanten, zij zich aan moesten passen. Lees meer »

Opening eerste Nederlandse Samsung Experience Store

Samsung staat bekend als prominente aanwezigheid in de commerciële markt. Om hun dienstverlening verder te kunnen uitbreiden, en hun doelgroep de volledige ‘Samsung Experience’ te kunnen bieden, opende zij medio april hun eerste Nederlandse Experience Store in Utrecht. Lees meer »

70ste officiële opening Keukenhof

Gistermiddag werd Keukenhof te Lisse voor de 70ste keer officieel geopend. Ieder jaar opnieuw staat het gehele park in het teken van een thema. Vorig jaar was dit Romantiek in Bloemen. Dit jaar hadden zij Flower Power als uniek thema. Lees meer »

Sportprijs Utrecht 2018

Tijdens een feestelijke avond op de inspiratievolle locatie MediaPlaza van de Jaarbeurs Utrecht werd woensdagavond 13 februari de Sportprijs Utrecht uitgereikt. Tijdens dit evenement wordt er stilgestaan bij de uitzonderlijke talenten en prestaties van Utrechtse sporters en worden zij hiervoor bekroond. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.