Nieuws

Collaboration en Huddle Spaces

De productiviteit en inspiratie van werknemers verhogen? De kwaliteit en efficiëntie van uw meetings verbeteren? Dat kan middels technologische oplossingen en collaboration tools. Lees verder over de voordelen en de opmars van Huddle Spaces. Heuvelman stelt drie nieuwe AMX-oplossingen aan u voor. Lees meer »

Partnership Conservatorium Hotel en Heuvelman

We zijn vereerd u te kunnen melden dat wij onlangs een samenwerking zijn aangegaan met het Conservatorium Hotel te Amsterdam. In het designhotel dat gevestigd is in een monumentaal pand verblijven gasten in een ultieme vijfsterren luxe. Voor een evenement in Amsterdam is het Conservatorium Hotel een inspirerende locatie. Lees meer »

Hilton Owners Orientation 2017

Onlangs vond in Hilton The Hague de Owners Orientation 2017 plaats. Hilton-hoteleigenaren uit Europa kwamen naar Den Haag voor een update over de laatste ontwikkelingen binnen Hilton Worldwide en collega-hotels. Heuvelman verzorgde projectie, het geluid en diverse schermen. Lees meer »

Hunter Douglas: European Marketing Meeting

Recentelijk werd de European Marketing Meeting (EMM2017) van Hunter Douglas Europe B.V. gehouden. Dit grote internationale event vond wederom plaats in het Radisson Blu Palace hotel te Noordwijk aan Zee. Lees meer »

Ajax Kick Off Event 2017

Ajax Business trapte het seizoen recentelijk af met de 5e editie van het jaarlijkse Ajax Kick Off Event. Ruim 400 sponsoren, skybox- en seathouders kwamen naar Het Concertgebouw in Amsterdam om samen met de Ajax-directie, hoofdtrainer Marcel Keizer en aanvoerder Joël Veltman het nieuwe voetbaljaar in te luiden. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.