Nieuws

Ajax Kick Off Event 2017

Ajax Business trapte het seizoen recentelijk af met de 5e editie van het jaarlijkse Ajax Kick Off Event. Ruim 400 sponsoren, skybox- en seathouders kwamen naar Het Concertgebouw in Amsterdam om samen met de Ajax-directie, hoofdtrainer Marcel Keizer en aanvoerder Joël Veltman het nieuwe voetbaljaar in te luiden. Zij gingen tijdens het evenement in op de ontwikkelingen binnen de club. De onderwerpen die de revue passeerden waren Ajax 1, aanstormend talent, verwachtingen van Ajax dit seizoen en het aan- en verkoopbeleid. Lees meer »

Verhuizing hoofdkantoor

De hoofdvestiging van AV-dienstverlener Heuvelman is verhuisd naar IJsselstein. Na een uitgebreide marktoriëntatie had de organisatie haar oog laten vallen op een prachtige locatie in de Utrechtse gemeente. De nieuwe huisvesting van Heuvelman is gelegen op een steenworp afstand van de stad Utrecht en vlak bij de snelweg A2. Lees meer »

Productie op internationaal congres Amsterdam

Voor Holland Destination Management (HDM), een DMC uit Amsterdam, mocht Heuvelman Sound & Vision afgelopen week een mooi congres audiovisueel ondersteunen. Het congres, voor een Duitse financiële instelling, vond vier dagen lang plaats in het moderne Mövenpick City Centre Hotel te Amsterdam. Een Management Leadership Conferentie waar de toekomstvisie van de organisatie werd besproken en bepaald. Lees meer »

Productie op USWA 2017

Onlangs was Amsterdam het decor van de tweede editie van de Urban Sports Week Amsterdam 2017. In opdracht van sportmarketingbureau TIG sports, verzorgde Heuvelman de audio ondersteuning van de DJ’s en presentatoren voor duizenden enthousiaste toeschouwers van het evenement. Lees meer »

Effectieve vergaderoplossingen

Onlangs heeft Heuvelman in het Bouwhuis te Zoetermeer twaalf vergaderruimtes en een auditorium voor Bouwend Nederland ingericht. Deze ruimtes zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van vergaderen. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.