Nieuws

Bio Gala Hotel Okura Amsterdam

Onlangs was Hotel Okura Amsterdam de locatie waar het 10e Bio Gala werd gehouden. En wat voor een gala werd het! Onder het toeziend oog van veilingmeester Jop Ubbens werd middels een veiling en loterij voor Stichting Bio het astronomische bedrag van €1.224.000,- opgehaald; een nieuwe record! Lees meer »

JCI World Congress The Netherlands

Van 6 t/m 10 november vond in Amsterdam het JCI World Congress 2017 plaats. Tijdens dit evenement kwamen duizenden leden van Junior Chamber International (JCI) uit 116 landen bij elkaar om een fantastisch programma bij te wonen in de Passenger Terminal Amsterdam, Mövenpick Hotel Amsterdam en het Muziekgebouw aan het IJ. Lees meer »

Lancering satelliet ESA ESTEC

Onlangs werd de Nederlandse milieusatelliet Sentinel-5P succesvol gelanceerd. De satelliet werd vanaf de Russische basis Plesetsk - met het Nederlandse meetinstrument Tropomi - in een baan om de aarde gebracht. Lees meer »

Finale Hilton Cooking Competition

Recentelijk vond het Hilton Continental Europe Cooking Competition plaats. Hilton Amsterdam Airport Schiphol had de eer om de grote finale van de prestigieuze kookwedstrijd te hosten. Lees meer »

Collaboration en Huddle Spaces

De productiviteit en inspiratie van werknemers verhogen? De kwaliteit en efficiëntie van uw meetings verbeteren? Dat kan middels technologische oplossingen en collaboration tools. Lees verder over de voordelen en de opmars van Huddle Spaces. Heuvelman stelt drie nieuwe AMX-oplossingen aan u voor. Lees meer »

Archief

Terug naar het overzicht.