Ultra Wide Band

Exacte locatie bepaling

  • Verkrijg inzicht in de positie van uw bezoekers
  • Verstuur gepersonaliseerde pushberichten
  • Navigeer uw bezoekers naar de juiste ruimte

Met Ultra Wide Band kunt u zeer nauwkeurig de positie van uw bezoekers binnen uw locatie bepalen. Tevens kunt u met het kleine apparaat gemakkelijk met uw bezoekers communiceren. Ontdek hieronder de verassenden en uiteenlopende toepassingen van UWB.

Wat is Ultra Wide Band (UWB)

De UWB is net als de beacon een klein apparaat dat informatie kan zenden en ontvangen. Echter is de UWB voor indoor locatie bepaling nóg geavanceerder dan een beacon. Het kan namelijk op de centimeter nauwkeurig de positie van personen bepalen en daarbij zelfs de richting waarin zij kijken. Doordat de bepaling vier dimensionaal is, kan er ook nog gemeten worden op welke hoogte de bezoeker zich bevindt. Deze exacte locatie kan goed worden toegepast in de retail-, entertainment-, en sportindustrie. Denk bijvoorbeeld aan het analyseren van de route die bezoekers door uw supermarkt maken. Zo krijgt u inzicht in hoe uw klanten zich gedragen, waardoor u de indeling van uw winkel kunt optimaliseren.

UWB bij Heuvelman

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van Ultra Wide Band en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Terug naar het overzicht.