Werken bij

Werken bij Heuvelman betekent werken binnen de altijd dynamische omgeving van de audiovisuele branche. Een dienstverlening waarin wij het succes van onze klanten tot speerpunt hebben gemaakt en daarin zijn we bijzonder succesvol. Zo realiseren we al sinds jaar en dag aansprekende projecten voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid en onderwijs. Niet voor niets is Heuvelman uitgegroeid tot een van de grootste audiovisuele dienstverleners van Nederland. Heuvelman kent een open en informele werksfeer met enthousiaste collega’s. In een omgeving vol veranderingen, constant nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen. Ook liggen er bij Heuvelman voldoende kansen om je verder te ontwikkelen. Daarbij bieden wij je een aantrekkelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

AV Assistent (Amsterdam)

Jij maakt onderdeel uit van een team. Je assisteert een ervaren technicus tijdens de op- en afbouw van evenementen en congressen. Daarnaast kan je een helpende hand bieden aan een installatie technicus of bij het magazijn in IJsselstein. Dankzij je rijbewijs kan je op diverse locaties door het hele land bijspringen.
Bekijk vacature »

AV Assistent (IJsselstein)

Jij maakt onderdeel uit van een team. Je assisteert een ervaren technicus tijdens de op- en afbouw van evenementen en congressen. Daarnaast kan je een helpende hand bieden aan een installatie technicus of bij het magazijn in IJsselstein. Dankzij je rijbewijs kan je op diverse locaties door het hele land bijspringen.
Bekijk vacature »

Freelancer Buitendienst

Als AV Technicus ben je verantwoordelijk voor het installeren, bedienen en demonteren van audiovisuele producties. Je werkt afhankelijk van het project zelfstandig of in een team. Alle handelingen dienen verricht te worden conform onze standaard kwaliteitsnormen waarbij de klant centraal staat. Je bent geïnteresseerd in geluid, video en licht zodat je op elk gebied kan worden ingezet. Jij maakt door je inzet en persoonlijkheid het verschil bij de klant!
Bekijk vacature »

Werkvoorbereider AV/ICT (IJsselstein)

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in IJsselstein op de afdeling Installatie waar jij de specialist bent in netwerkconfiguraties, het programmeren van bedienpanelen en het programmeren van dsp’s. De wens van de klant staat daarbij centraal.
Bekijk vacature »

Installatietechnicus

Je werkt vanuit IJsselstein voor diverse opdrachtgevers in het westen en midden van het land. Je bent verantwoordelijk voor het installeren van eenvoudige en geavanceerder AV installaties zoals projectoren, beeldschermen, projectiesystemen en audio installaties voor omroep en achtergrond muziek. Je werkt vaak in een team. Je kan tevens worden ingezet bij het installeren van besturingssystemen, het programmeren van bedieningssystemen en het oplossen van storingen in de installatie.
Bekijk vacature »

Stagiair(e) Logistiek

Als stagiair logistiek loop je mee in het magazijn. Dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, controleren, opruimen en klaarzetten van de verschillende goederen voor zowel de afdeling verhuur als verkoop. Verder is er ruim tijd voor het uitvoeren van je stage opdracht die je van school hebt meegekregen. Bij Heuvelman leer je de verschillende facetten van zowel interne als externe logistieke processen. En je werkt met leuke collega`s in teamverband.
Bekijk vacature »

Technicus Detachering Flex

Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, bedienen en weghalen van audiovisuele producties. Daarnaast ondersteun je gebruikers bij het gebruik van apparatuur en eventueel bij het oplossen van storingen. Afhankelijk van de locatie werk je zelfstandig of in een team. Alle handelingen dienen verricht te worden conform onze standaard kwaliteitsnormen waarbij de klant centraal staat.
Bekijk vacature »

AV Technicus

De Audiovisueel Technicus werkt vanuit een vaste standplaats (Amsterdam, IJsselstein of Zoeterwoude) bij zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, bedienen en demonteren van audiovisuele producties. Je werkt afhankelijk van het project zelfstandig of in een team. Alle handelingen dienen verricht te worden conform onze standaard kwaliteitsnormen waarbij de klant centraal staat.
Bekijk vacature »

Stagiair(e) AV

Als stagiair(e) AV bij Heuvelman ben je stagiair(e) bij een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn om aankomende vakmensen te mogen begeleiden. Tijdens je stage ga je praktijkervaring op doen in de functie van technicus op de afdeling verhuur buitendienst. Je hebt een vaste begeleider die je alle kneepjes van het vak leert en optimaal begeleidt tijdens jouw leerperiode.
Bekijk vacature »

Stage PET

Als stagiair(e) PET bij Heuvelman ben je stagiair(e) bij een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn om aankomende vakmensen te mogen begeleiden. Tijdens je stage ga je praktijkervaring op doen in de functie van technicus op de afdeling verhuur buitendienst. Je hebt een vaste begeleider die je alle kneepjes van het vak leert en optimaal begeleidt tijdens jouw leerperiode.
Bekijk vacature »

Zit jouw vacature er niet bij? Stuur een open sollicitatie naar vacatures@heuvelman.nl.

Terug naar het overzicht.