3D-projectie

Uw presentatie komt tot leven met 3D

  • Innovatieve manier van presenteren
  • Verhoogt de betrokkenheid van uw publiek
  • Op verschillende manieren toe te passen

Bij het geven van presentaties en demonstraties wilt u uiteraard uw publiek bij uw verhaal betrekken. Eén van de manieren om dat te bereiken is 3D-projectie. Uw video of animatie komt tot leven en daarbij trekt u de volledige aandacht van de bezoekers.

De techniek achter 3D-projectie

Doordat bij 3D-projectie twee beelden geprojecteerd worden zien beide ogen van de waarnemer een ander beeld. Hierdoor wordt in de hersenen een driedimensionaal beeld gecreëerd. De beelden worden gepresenteerd op een normaal scherm. Er zijn dus geen andere voorwerpen voor nodig.

Toepassingen

Gebruik 3D-projectie tijdens het geven van uw presentatie om de betrokkenheid van het publiek te verhogen. Ook zou u het concept tijdens een show of evenement kunnen toepassen. De projectie zal een enorme impact op uw publiek hebben, waardoor zij zich uw bijeenkomst langer zullen herinneren.

Heuvelman en 3D-projectie

Heuvelman heeft al vele jaren ervaring op het gebied van 3D-projectie. Waar het begon met de welbekende projectieschermen en 3D-brillen, heeft de techniek zich in de afgelopen jaren in een razend tempo ontwikkeld en zijn er nu veel verschillende mogelijkheden om een 3D-projectie te realiseren. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht.