Advies

Gedegen advies op diverse AV-vraagstukken

Bij Heuvelman kunt u terecht voor advisering op het gebied van audiovisuele inrichting van ruimtes, vervangingsinvesteringen en AV-ICT integratie. Met advies op deze vlakken kunnen wij u enerzijds helpen kosten te besparen en anderzijds assisteren uw dienstverlening te verbeteren. Het advies wat wij uitbrengen is gebaseerd op onze jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en het vak.

Nulmeting als basis voor advies

Bij omvangrijke projecten voeren wij een technische rapportage bij aanvang uit. Als onderdeel van deze rapportage wordt er altijd een nulmeting uitgevoerd. Dit is noodzakelijk om enerzijds de conditie van de apparatuur vast te kunnen stellen en anderzijds om gegevens vast te leggen zoals locatie, leeftijd en garantie. Met name deze laatste gegevens zijn noodzakelijk voor een snelle en goede dienstverlening. Op basis hiervan worden adviezen verstrekt met betrekking tot eventuele reparatie of vervangingsinvesteringen.

AV & ICT integratie

Herkent u de behoefte van een naadloze integratie van uw AV- en ICT-systeem? Leest u dan vooral verder. In onze visie maakt audiovisuele apparatuur op termijn onderdeel uit van één centraal AV-ICT systeem. In een geïntegreerd systeem wordt namelijk alles over één netwerk, op afstand bestuurd. Van het uitlezen van audiovisuele apparatuur vanaf de werkplek tot het integreren van ICT apparatuur in audiovisuele oplossingen voor het bedienen van één systeem. AV & ICT integratie is al enige tijd aan de gang omdat deze twee technologieën steeds meer naar elkaar toe groeien. Wij hebben de kennis en vele jaren ervaring om deze twee systemen te integreren. Dit levert u talrijke voordelen op. Ten eerste hoeft er geen apart netwerk aangelegd te worden. Ten tweede zorgt de geïntegreerde strategie ervoor dat AV en Informatie- en Communicatie Technologie elkaar versterken. Ten derde kunnen beheerders met dezelfde tools en processen de twee componenten tegelijk monitoren en managen, hetgeen het beheer gebruiksvriendelijker maakt. Ten vierde is er nog maar één aanspreekpunt nodig. Tenslotte is het bevorderlijk voor het nieuwe werken aangezien werknemers hun werkzaamheden op afstand kunnen verrichten. U kunt bij Heuvelman terecht voor advisering op dit vlak. Lees meer over de expertise van Heuvelman op het gebied van ICT en ontdek wat wij kunnen betekenen voor uw AV- en ICT-vraagstukken.

Terug naar het overzicht.