Interactieve plattegrond AFAS Tennis Classics

Heuvelman is sinds jaren partner van AFAS Tennis Classics. Daarbij is onze organisatie totaalleverancier van professioneel beeld, geluid, verlichting en innovatieve concepten. De AFAS Tennis Classics staan bekend als een sportief evenement met topentertainment, culinaire hoogstandjes, een stijlvolle en ontspannen sfeer en natuurlijk geweldig tennis! 2016 was voorlopig de laatste editie van de Tennis Classics in Omnisport Apeldoorn. De organisatie gaat naar waarschijnlijkheid in 2018 verder met het evenement in de tuinen van Paleis het Loo.

Interactieve plattegrond

Als onderdeel van de totale productie verzorgt Heuvelman sinds enkele jaren een interactieve plattegrond voor de Tennis Classics. Deze wordt getoond op een 70 inch touch scherm. Bezoekers kunnen aan de hand van de plattegrond actuele informatie over het evenement verkrijgen. Door een bepaalde ruimte op de plattegrond aan te raken wordt onder andere het dagprogramma, informatie over de hospitality en verschillende meet and greets weergegeven voor de desbetreffende locatie.

AFAS_Interactieve_plattegrond


Jacco Eltingh, directeur van organisator TennisEvents: "Niets is zo fijn als je een belangrijke wedstrijd moet spelen, en in ons geval is dat de AFAS Tennis Classics, dat je volledig kunt vertrouwen op je maatje. En dat je door goede communicatie en dezelfde werklust van 1 + 1 = 3 kan maken. De spelregels die daarbij horen zijn niet ingewikkeld, maar moeten wel altijd door beide partijen getoond worden. Gaat het om audio/video en meedenken binnen ons concept, dan weet ik wel wie mijn dubbelmaatje wordt: Heuvelman.”

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van de interactieve plattegrond op uw volgende evenement? Of zou u de plattegrond liever terugzien binnen uw organisatie? Klik hier voor meer informatie over het concept of neem contact op met Heuvelman. Wij helpen graag!

Terug naar het overzicht.