Verkoop en installatie apparatuur Ajax

Sinds 2015 werkt Heuvelman samen met AFC Ajax op het gebied van audiovisuele dienstverlening. In 2016 heeft onze organisatie diverse ruimtes van de Johan Cruijff ArenA voorzien van schermen. Zo kreeg de kleedkamer van Ajax een 82 inch touchscherm en werden in de trainerskamers en persruimtes monitoren geïnstalleerd. Tevens richtten wij de videoruimtes in en leverden narrowcasting op basis van IPTV. Vrij uniek was de installatie van apparatuur en verzorging van content in Ajax Gallery of Fame.

Ajax Gallery of Fame: verkoop, installatie + beheer content

In 2016 opende AFC Ajax de Gallery of Fame: de schatkamer van de Johan Cruijff ArenA. In dit museum kunnen fans hun harten ophalen door het herbeleven van rijke historie van AFC Ajax. Heuvelman is trots alle AV in de Gallery of Fame geleverd en geïnstalleerd te hebben en hiermee de memorabele momenten uit de AFC Ajax geschiedenis op audiovisueel gebied te mogen ondersteunen. De installatie werd gedaan in samenwerking met Kloosterboer Decor. Onze organisatie beheert tevens de complete content die met beamers op glasplaten, bedenkt met folie, geprojecteerd wordt.

Over Ajax Gallery of Fame

De Gallery of Fame maakt onderdeel uit van de rondleiding van de Johan Cruijff ArenA Stadiontour. In de prachtige galerij komen vier thema’s aan bod, beginnend bij de Europese overheersing in de jaren ’70, om vervolgens via de tweede succesperiode in de jaren ’90 uit te eindigen. Tevens passeren de vele landtitels, de Toekomst (jeugdcomplex) en de AFC Ajax Vrouwen de revue. Ook kunnen bezoekers de trofeeën van onder andere de gewonnen Champions League en drie Europa Cup I finales bewonderen. Uiteraard ontbreekt een mooi eerbetoon aan de legendarische Johan Cruijff niet.

Service & onderhoud en evenementenfaciliteiten: AFC Ajax

Naast verkoop, installatie, content beheer voeren wij bij AFC Ajax ook het service & onderhoud uit aan alle audiovisuele apparatuur in het stadion. Eveneens heeft Heuvelman een meerjarige samenwerking voor business seats bij de voetbalclub uit Amsterdam. Tenslotte hebben we diverse evenementen, zoals jaarlijkse kick off events, het Gala voor de Ajax Foundation en de ABN AMRO Future Cup 2017 mogen ondersteunen qua AV.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar het overzicht.