App ontwikkeling

Een app passend bij uw wensen

  • Eindeloze toepassingsmogelijkheden
  • Past bij de moderne organisatie
  • Voorziet uw publiek van de laatste informatie

Wilt u uw klanten optimale informatie en service bieden? Zorgen dat zij niet meer zelf alles in de gaten hoeven te houden, maar dat u hen hierbij helpt? Dan is het ontwikkelen van een app de juiste oplossing. Heuvelman kan voor u iedere wens uitwerken tot een effectieve app op maat. Hieronder leest u over de verschillende toepassingsmogelijkheden van apps.

 

Waarom een app?

Het merendeel van de mensen gebruikt tegenwoordig zijn mobiele telefoon om informatie op te zoeken. Dit proces wordt nog gemakkelijker gemaakt door het gebruik van apps. Met een applicatie kunt u uw klanten eenvoudig en snel op de hoogte brengen van de laatste informatie. Denk bijvoorbeeld aan een evenementen app, waarop u contactgegevens, het programma, een plattegrond en een routebeschrijving met uw deelnemers kunt delen. Wijzigingen in het programma zoals tijden of sprekers kunnen eenvoudig worden doorgevoerd, waardoor uw bezoekers altijd over het actuele programma zullen beschikken. Ook kunt u een app gebruiken om binnen evenementenlocaties uw gasten serviceverzoeken in te laten dienen, waarmee u optimale dienstverlening aan uw doelgroep biedt. De toepassingen van applicaties zijn ontelbaar. U zult zien dat de app echt van toegevoegde waarde voor uw organisatie zal zijn. 

 

   

Heuvelman en app ontwikkeling

Wilt u graag een app ontwikkelen? De ervaren content designers van Heuvelman helpen u graag. Samen met u bedenken we een passend ontwerp dat zo goed mogelijk aansluit op uw wensen en gebruiksfunctie. Hierdoor zal de app uiteindelijk zo effectief en optimaal mogelijk gebruikt kunnen worden. Doordat de app in een Apple en Android interface ontwikkeld kunnen worden, zal deze voor iedereen toegankelijk zijn. Heuvelman heeft reeds veel ervaring in het ontwikkelen van apps. Zo werd er bijvoorbeeld eerder een congres app en een service-app ontwikkeld. Hebben wij u geïnspireerd? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Terug naar het overzicht.