Audio- en videoconferencing

Eenvoudig en snel communiceren zonder grenzen

  • Helemaal volgens ‘Het Nieuwe Werken’
  • Direct vergaderen zonder reiskosten en reistijd
  • Inbouwsysteem of plug-and-play is mogelijk

Met audio – en videoconferencing kunt u eenvoudig en goedkoop communiceren met de hele wereld. Doordat het systeem eenvoudig te installeren is kunt u op ieder moment en iedere locatie een conference call beginnen. Wilt u meer weten over het systeem en de mogelijkheden? Lees hier dan verder over de toepassingen. 

Wat is audio- en videoconferencing?

Door de ontwikkelingen op het gebied van internet en snellere verbindingen is audio- en videoconferencing de afgelopen jaren razendpopulair geworden. Met behulp van een computer, beeldscherm, microfoon en/of camera kan er gemakkelijk en zonder al te veel kosten gecommuniceerd worden met bijvoorbeeld collega’s, branchegenoten en andere experts over de hele wereld.

audio- en videoconferencing

Hoe werkt het?

Heuvelman kan een audio- of videoconferencingsysteem inbouwen in bijvoorbeeld uw boardroom, zodat u altijd de mogelijkheid heeft op deze plek te vergaderen. Daarbij kunt u ook kiezen voor een plug-and-play systeem, waarmee ieder mobiel device toegang tot het scherm heeft waar de conference op wordt getoond. Zo kan iedereen op gewenst moment een audio- of videoconference houden.

De voordelen

Audio- en videoconferencing is helemaal volgens ‘het nieuwe werken’ wat inhoudt dat u door technische oplossingen efficiënter kan werken. Met deze oplossing bespaart u namelijk tijd én geld. Daarnaast stimuleert het collaboration, doordat het eenvoudiger wordt om met collega’s verspreid over verschillende locaties te overleggen. Bent u geïnteresseerd in een audio- en videoconferencing systeem? Neem dan contact met ons op. 

Terug naar het overzicht.