Augmented reality

Een extra dimensie aan de werkelijkheid

  • Enorm aantal toepassingen
  • Verbazingwekkende resultaten
  • Brengt innovatie

Wilt u graag het nieuwste van het nieuwste gebruiken binnen uw organisatie of op uw evenement. Dan is augmented reality echt wat voor u. Dit concept staat nog maar in de kinderschoenen, maar de mogelijkheden zijn enorm. Lees hieronder meer.

Het verschil

Voor veel mensen is het verschil tussen augmented en virtual reality onduidelijk. Het grote verschil is echter dat bij augmented reality, mensen nog steeds een deel van de ‘echte’ wereld kunnen zien. De omgeving wordt alleen maar vermengd met hologrammen. Bij virtual reality komt de persoon in een schijnwerkelijkheid en ziet diegene dus niks meer van de werkelijkheid om zich heen.

Hoe werkt augmented reality

Augmented reality werkt via speciale brillen, maar ook gewoon via apps of de camera op uw mobiele apparaat. Daarbij wordt een extra dimensie toegevoegd aan het gezichtsveld van de gebruiker. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn om klanten te laten zien hoe iets er uit zou kunnen zien. Ook kan extra informatie op het beeld worden getoond. Hiermee wordt een verbijsterende klantenervaring gecreëerd.

Voor wie is augmented reality van toepassing

Augmented reality kan op uw evenement worden toegepast om het publiek te entertainen. Maar ook in de retail industrie of op evenementen- of congreslocaties of hotels kan augmented reality goed gebruikt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld laten zien hoe een ruimte kan worden ingericht. Wilt u meer weten over augmented reality? Neem dan contact met ons op. 

Terug naar het overzicht.