Barco Clickshare

Draadloos presenteren met één druk op de knop

  • Eenvoudig draadloos presenteren 
  • Plug-and-play-systeem
  • Geschikt voor mobiele devices middels app

Zou u eenvoudiger willen vergaderen? Of wilt u tijdens uw presentatie sessie het wisselen van verschillende presentaties soepeler laten verlopen. Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de Barco Clickshare, waarmee u simpel draadloos kan presenteren met meerdere informatiebronnen op hetzelfde moment. 

Wat is de Barco ClickShare

Met de Barco ClickShare kan je eenvoudig presenteren in groepsverband. Met één simpele, draadloze USB-dongel en een druk op de knop mirror je een pc, mac, smartphone of tablet naar het presentatiescherm. Dat kan bovendien met meerdere schermen tegelijk.

Voordelen van het systeem

Door de Barco Clickshare ziet uw vergaderzaal of presentatieruimte er modern en netjes uit doordat er geen losse kabels meer nodig zijn. Tevens heeft u met één druk op de knop uw beeld op het scherm, waardoor u niet meer zelf de juiste aansluiting en kanalen hoeft te zoeken. De Barco Clickshare is beschikbaar in diverse varianten die hoofdzakelijk verschillen in het aantal devices dat eraan gekoppeld kunnen worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar het overzicht.