Beacons in De Ruwenberg

Voor conferentiecentrum en hotel De Ruwenberg heeft Heuvelman onlangs de reeds ontwikkelde service-app door ontwikkeld. Deze applicatie draagt bij aan de optimalisatie van de dienstverlening naar de gasten van de eventlocatie. Middels het integreren van beacons in de app, introduceerde Heuvelman een gastvrij concept voor het conferentiecentrum.

De Ruwenberg

Het kasteel De Ruwenberg is een begrip in de regio 's-Hertogenbosch. Het gebouw dat dateert uit de 14e eeuw staat bekend om zijn rustgevende onderkomen aan kenniszoekers. De locaties beschikt over 38 zalen en kan tijdens meetings, events of congressen plaats bieden aan ca. 250 personen. Het gebouw bestaat uit een middeleeuwse entrée met daarachter het Atrium en de vier zijvleugels.

De Ruwenberg 2

De service-app

De service-app geeft deelnemers aan een meeting of evenement de mogelijkheid om door middel van een tablet of smartphone een serviceverzoek in te dienen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld eten of drinken bestellen of een verzoek om technische ondersteuning indienen, zonder de ruimte te hoeven verlaten. Klanten van De Ruwenberg kunnen de app gratis downloaden in de Google Play Story of iOS App Store. Bij aankomst krijgen de bezoekers een code om mee in te loggen, zodat het hotel weet wie er aanwezig is en gebruik maakt van de service mogelijkheid.

service app ruwenberg

De werking van beacons

Doordat beacons in het gebouw geïnstalleerd zijn kunnen via de app gepersonaliseerde push berichten worden verzonden aan bezoekers. Wanneer de gasten nog niet zijn ingelogd met de eventcode ontvangen zij een algemene welkomstboodschap als: “Welkom in de Ruwenberg”. Wanneer er ingelogd is met de eventcode, zullen de gasten een gepersonaliseerde boodschap ontvangen. Wanneer de gasten de locatie verlaten, ontvangen zij ook een ‘tot ziens’ bericht. De integratie van beacons versterkt het gastvrije concept van de service-app.

Beacons op uw locatie?

Wilt u ook graag inzicht krijgen in de bezoekersstromen binnen uw locatie of wilt u net als in De Ruwenberg uw gasten automatisch gepersonaliseerde boodschappen versturen? Hier vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden van beacons of neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies.

Terug naar het overzicht.