Bedieningsystemen

Regel uw ruimte vanaf één centraal punt

  • Overzichtelijk en gemakkelijk gebruik
  • Altijd een oplossing op maat
  • Voorkomt onnodige opstartproblemen

Bedieningssystemen vereenvoudigen het gebruik van bijvoorbeeld uw presentatieruimte, raadzaal, auditorium of collegezaal. Met een druk op de knop start u alle apparaten in uw ruimte en regelt u het licht en geluid. Hierdoor kunt u vlot beginnen met hetgeen waarvoor u de ruimte binnenkomt. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.

Wat is een bedieningssysteem

Een bedieningssysteem maakt het mogelijk om alle apparaten in een bepaalde ruimte vanaf één centraal punt te besturen. Dit zorgt ervoor dat u bij binnenkomst van bijvoorbeeld uw vergaderruimte, klaslokaal of auditoria niet meer de beamer, het projectiescherm, de speakers en dergelijke apart aan hoeft te zetten. Dit kan allemaal met een simpele druk op de knop. Dit maakt het gebruik van de ruimte zeer overzichtelijk en gemakkelijk.

 

 

Knoppenpanelen en touchscreens

Bij bedieningspanelen wordt er onderscheid gemaakt tussen knoppenpanelen en touchpanelen. Een knoppenpaneel is een eenvoudige oplossing die voor iedereen moeiteloos te gebruiken is. Deze panelen worden voornamelijk gebruikt om de basis als licht, geluid en beeld in een ruimte te reguleren. Touchpanelen behoren tot de wat geavanceerdere bedieningspanelen. Het touchscreen is volledig in te richten zoals u wenst. Tevens kan dit geheel in uw eigen huisstijl gebrand worden. Middels het touchscreen kunnen naast de basis voorzieningen bijvoorbeeld ook het klimaat, de aanwezige camera’s, of zelfs het open en dicht gaan van de gordijnen aangestuurd worden. Het scherm past volledig in de huidige tijd en biedt u een totale oplossing.

Mogelijkheden

Een bedieningspaneel kan op verschillende manier in uw ruimte worden verwerkt. U kunt er voor kiezen het paneel op tafel te laten staan in bijvoorbeeld uw vergaderruimte. Echter kan Heuvelman de panelen ook voor u inbouwen in een muur, kast of tafel, waardoor het geheel een verzorgde uitstraling krijgt. Wilt u meer informatie of bedieningspanelen, of bent u geïnteresseerd in het installeren hiervan? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht.