Bedrijfsvideo

Presenteer uw bedrijf op een moderne manier

  • Concept passend bij uw identiteit
  • Verhoogt de betrokkenheid 
  • Wordt beter opgepikt door uw doelgroep

Gaat u graag met de tijd mee? Kijk dan eens naar een bedrijfsvideo om de identiteit en het imago van uw organisatie optimaal te presenteren aan uw doelgroep. Heuvelman bedenkt een concept dat precies aansluit op uw wensen. Lees hieronder meer en informeert u zich bij ons over de mogelijkheden en voordelen.

Waarom een bedrijfsvideo?

Beelden worden door de meeste mensen beter onthouden dan woorden. Daarnaast wordt er verwacht dat in 2018 84% van het internetverkeer bestaat uit videocontent. Vertel daarom uw bedrijfsverhaal op een visuele manier, via een video. Door deze op uw website of social media kanalen te plaatsen zal de betrokkenheid van uw bezoekers verhoogd worden en zullen zij langer op uw platform blijven. Bovendien verhogen video’s uw vindbaarheid op het internet. U kunt de bedrijfsvideo ook afspelen op evenementen of bijeenkomsten binnen of rondom uw organisatie, om het publiek een goede indruk van uw organisatie te geven.

Ontwikkeling van de bedrijfsvideo

Aansluitend op uw wensen creëren we een concept dat past bij de identiteit van uw bedrijf en aansluit op uw doelgroep. Daaropvolgend zullen de ervaren content designers van Heuvelman een ijzersterke bedrijfsvideo ontwikkelen, waarin het gewenste concept duidelijk naar voren komt. Wij kunnen beelden in allerlei manieren opnemen. Denk bijvoorbeeld aan drone beelden, die u bedrijf vanuit vogelvlucht laten zien. Of opnames waarbij de kijker 360 graden rond kan kijken. Vele opties zijn mogelijk, informeert u zich daarom bij Heuvelman over de mogelijkheden en wij zullen u met alle plezier verder helpen. Neem hier contact met ons op.

Terug naar het overzicht.