Beeldschermen

Een aanwinst voor uw presentatie of ruimte

  • In alle soorten en maten beschikbaar
  • Te combineren met de juiste beugel of het juiste statief
  • Voor iedere vraag de juiste toepassing

Bent u op zoek naar beeldschermen? Dan bent u bij Heuvelman aan het juiste adres. Wilt u een klein scherm als afkijkmonitor of juist een imposant beeldscherm om een livestream op te tonen, wij helpen u meer dan graag.

Advies op maat

Beeldschermen zijn er in verschillende soorten en maten. In combinatie met de juiste beugel of het juiste statief kan een beeldscherm een aanwinst zijn op uw evenement of in uw ruimte. Schermen zijn te gebruiken voor diverse doeleinden. Allereerst kunt u uw publiek informeren, door bijvoorbeeld het programma of het laatste nieuws te tonen. Natuurlijk kunnen de displays uw bezoekers daarbij ook amuseren. Denk bijvoorbeeld aan een social media wall, waarop de laatste berichten van en over uw evenement of organisatie te zien zijn. Of een videowall, waar met een combinatie van meerdere schermen een groot beeld wordt gecreëerd waarop bijvoorbeeld live beelden kunnen worden uitgezonden. Om de interactiviteit te stimuleren kunt u ook kiezen uit ons groot assortiment infrarood of capacitive touchschermen.

Signage oplossingen

Heuvelman heeft veel ervaring met de aanleg van vaste installaties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een digital signage systeem waarbij middels meerdere schermen specifieke informatie wordt getoond aan uw doelgroep. Wilt u nou in ruimtes waar gasten ontvangen worden het entertainment wat meer verhogen dan kunt u kijken naar hospitality communicatie.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit alle gangbare types beeldschermen, zoals plasma-, LCD-, LED- en zelfs 3D-schermen. Doordat Heuvelman altijd uitkijkt naar de nieuwste oplossingen beschikken wij over de meest innovatieve schermen van verschillende gerenommeerde A-merken. Wij zullen u altijd adviseren welk scherm u het best kunt gebruik voor uw doeleinde.

Terug naar het overzicht.