Samenwerking met Unique Venues of Amsterdam

Heuvelman mag een mooie samenwerking onthullen. Sinds kort zijn wij nauw verbonden bij de vereniging ‘Unique Venues of Amsterdam’. Dit genootschap bestaat uit een dertigtal unieke meeting- en eventlocaties welke de handen ineen hebben geslagen. Samen is het hun doel Amsterdam beter op de kaart te zetten als meeting- en eventlocatie, zowel in de binnenlandse als de buitenlandse markt.

Unique Venues of Amsterdam

Unique Venues of Amsterdam is een vereniging met 30 leden; allen bijzondere locaties in de binnenstad van Amsterdam. Dit zijn stuk voor stuk pareltjes vanwege de architectuur, ligging en professionaliteit. De locaties zijn niet oorspronkelijk als congres- of evenementenlocatie gebouwd, wat keer op keer voor een unieke sfeer en uitstraling zorgt. De missie van deze bijzondere vereniging is het bewerken van de (inter)nationale evenementen- en congresmarkt om bijeenkomsten voor de aangesloten leden en Amsterdam te werven.  De vereniging is een marketingplatform, leadgenerator en kennisnetwerk voor haar locaties. Hiermee staan zij letterlijk ‘samen sterker’.

Bijzondere locaties

De leden van de vereniging zijn enkel bijzondere en unieke locaties. Enkele locaties die meedoen in deze samenwerking zijn Beurs van Berlage, het Scheepvaartmuseum, de Koninklijke Industrieele Groote Club, Muziekgebouw aan ’t IJ, Passenger Terminal Amsterdam, de Westergasfabriek, het Van Gogh Museum en het Eye Film Instituut.

Heuvelman als AV partner

Voorheen verzorgde Heuvelman al mooie projecten voor locaties welke verbonden zijn aan de Unique Venues of Amsterdam vereniging. Zo hebben wij al de audiovisuele ondersteuning mogen verzorgen voor het JCI World Congress 2017 in de Passenger Terminal Amsterdam en Muziekgebouw aan ’t IJ, de kick-off van Ajax (zie foto) in het Concertgebouw en de Westergasfabriek. Daarnaast gebruikt de Beurs van Berlage sinds kort een maatwerk narrowcasting systeem geleverd door Heuvelman en zijn wij nauw verbonden geweest met de herinrichting van de Industrieele Groote Club. Wij zijn verheugd dat wij onszelf nu officieel partner mogen noemen van dit prachtige samenwerkingsverband.

Terug naar het overzicht.