Bio Gala Hotel Okura Amsterdam

Onlangs was Hotel Okura Amsterdam de locatie waar het 10e Bio Gala werd gehouden. En wat voor een gala werd het! Onder het toeziend oog van veilingmeester Jop Ubbens werd middels een veiling en loterij voor Stichting Bio het astronomische bedrag van €1.224.000,- opgehaald; een nieuwe record! In de bomvolle Grand Ballroom van Hotel Okura woonden 560 genodigden dit zeer prestigieuze gala bij. Wij zijn als Heuvelman bijzonder trots dat wij dit prachtige doel op audiovisueel gebied hebben mogen ondersteunen.

Hartverwarmende goede doel Bio Gala

Het tweejaarlijkse Bio Gala is sinds de oprichting in 1996 één van de belangrijkste inkomstenbronnen van Stichting Bio. Dankzij de genereuze en enthousiaste steun op het gala kan deze stichting het mogelijk maken dat jaarlijks ongeveer 1.000 gezinnen en hun kinderen van een betaalbare en fijne vakantie kunnen genieten in het vakantieoord dat gelegen is in het groene decor van de Veluwse bossen. Ook kunnen met de opbrengsten nieuwe behandelmethodieken ontwikkeld worden voor kinderen die zijn geopereerd aan epilepsie, lijden aan cerebrale parese of spina bifida.

BIO_GALA

Audiovisuele bijdragen

Heuvelman verzorgde tijdens het evenement de audiovisuele ondersteuning, waaronder projectie, audio en uitlichting van de Grand Ballroom van het hotel. Wij gebruikten bij dit prachtige event op deze unieke locatie onder andere ons LED-scherm van 16 bij 4,5 meter. Onze content designers waren verantwoordelijk voor de creatie van de inhoud van de presentatie op dit scherm. Heuvelman kijkt met heel veel genoegen terug op een fantastisch gala en samenwerking met Stichting Bio Kinderravalidatie en Hotel Okura Amsterdam!

Terug naar het overzicht.