Doeltreffende vergaderoplossingen voor Bouwend Nederland

In 2017 heeft Heuvelman in het Bouwhuis te Zoetermeer twaalf vergaderruimtes en een auditorium voor Bouwend Nederland ingericht. Deze ruimtes zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van vergaderen. Het voordeel van deze verbeterslag is dat vergaderingen gestroomlijnder, intuïtiever en effectiever zijn. Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra.

Multifunctionele oplossingen

Negen van de twaalf ruimtes in het vergadercentrum zijn ingericht met LED-monitoren op trolleys. Doordat de schermen op deze manier eenvoudig verplaatsbaar zijn, kan altijd de juiste vergaderopstelling gecreëerd worden. Tevens zijn in de ruimtes draadloze presentatie oplossingen geïnstalleerd. Dit maakt het mogelijk ieder apparaat in de ruimte draadloos te verbinden met het display. Hierdoor kan iedere deelnemer van de vergadering zijn of haar content gemakkelijk delen. De overige drie ruimtes en het auditorium werden voorzien van ingebouwde elektrische projectieschermen, dat perfect overvloeit in het ontwerp van de ruimte. Daarbij werden LED/Laser-projectoren geïnstalleerd om de lichtopbrengst zo optimaal mogelijk te maken. Bijkomend voordeel van deze projectoren is dat ze een levensduur van zo’n 20.000 branduren hebben en nauwelijks onderhoud vergen. Ook in deze ruimtes werd draadloos presenteren geïnstalleerd, waardoor deelnemers en presentatoren hun eigen devices met de projectoren kunnen verbinden.

Over Bouwend Nederland

Bouwend Nederland opereert op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau om de belangen van de sector te stimuleren. Daarnaast staan zij voor vernieuwing in de branche. De onderneming verbindt 4.300 kleine en grote bedrijven. Om de processen van deze grote vereniging te optimaliseren is een goede digitale infrastructuur van belang.

Bent u geïnteresseerd in vergaderfaciliteiten voor uw organisatie? Neem contact met ons op of kom langs in de onze experience room!

Terug naar het overzicht.