Cameraregistratie

Uw evenement of presentatie op beeld vastgelegd

  • Een fraai beeldverslag van uw evenement of presentatie
  • Compleet in de vorm die u passend vindt
  • Live beelden of achteraf in beeld gebracht

Met cameraregistratie worden beelden opgenomen die u live of ‘on-demand’ kunt uitzenden of kunt bewaren om later terug te blikken op het evenement dat u organiseert. De beelden kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Nieuwsgierig naar de diverse mogelijkheden? Lees hieronder dan meer over hoe en wanneer cameraregistratie kan worden ingezet.

Wanneer gebruikt u cameraregistratie

Als u een presentatie geeft of een evenement organiseert, wilt u wellicht rechtstreeks verslag doen op een groot scherm– of juist later nog eens terugkijken naar dit moment. Heuvelman maakt dit mogelijk met professionele cameraregistratie. Vindt uw evenement bijvoorbeeld plaats in een onoverzichtelijke ruimte of is het een bijeenkomst met een groot aantal bezoekers? Dan is het fijn wanneer live beelden op een groot scherm uitgezonden worden, zodat iedereen in de zaal goed zicht heeft op wat er op het podium gebeurt. Deze optie is uit te breiden met webcasting, zodat de mensen thuis ook mee kunnen kijken met uw event. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen de opgenomen beelden door ons te laten monteren tot een fraai videoverslag met voice-over en special effect opties om deze later op uw website of social media kanalen te plaatsen. Kortom, de mogelijkheden zijn enorm en wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Hoe werkt het?

Bij Heuvelman hebben wij jarenlange ervaring met de verschillende vormen van cameraregistratie. We stemmen een plan af dat past bij uw presentatie, vergadering of evenement en zorgen dat alles met een of meerdere camera’s keurig in beeld wordt gebracht. Vanuit één speciaal regiepunt worden de beelden van de verschillende camera’s geregeld en uitgezonden op het juiste moment.

Camera-registratie op uw volgende evenement

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van camera-registratie op uw volgende bijeenkomst? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u alles over de verschillende mogelijkheden. 

Terug naar het overzicht.