Camera-registratie tijdens VNG Jaarcongres

Al vijf jaar op rij is Heuvelman verantwoordelijk voor de verzorging van de totale technische en facilitaire productie van het grootste congres voor de lokale overheid in Nederland, namelijk die van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Hier komen circa 2.700 deelnemers, waaronder vele burgemeesters en wethouders bijeen. Het jaarcongres vindt ieder jaar plaats op een andere, unieke plek die door Heuvelman wordt omgebouwd tot een sfeervolle congres- en beurslocatie met state-of-the-art audiovisuele techniek. Door het uit handen nemen van de totaalproductie wordt de organisatie van het congres volledig ontzorgd waardoor men zich helemaal kan storten op de inhoud van het evenement. 

Geavanceerde camera-registratie

Het gehele congres wordt door middel van camera-registratie in beeld gebracht, waarbij live beelden direct weergegeven worden op de schermen. Hierdoor hebben alle deelnemers in de plenaire zaal goed zicht op wat er vooraan op het podium gebeurt. Daarnaast kunnen dezelfde beelden tegelijkertijd online bekeken worden middels live-streaming. Naast het live weergeven van beelden worden de beelden opgeslagen. Met dit beeldmateriaal wordt achteraf een videoverslag gemonteerd. Deze video zorgt ervoor dat de bezoekers van het congres de volgende ochtend een fraaie terugblik op de voorgaande dag hebben. Doordat het verslag ook online geplaatst wordt, kunnen mensen die het congres niet konden bijwonen ook meteen zien hoe de dag verlopen is.

Interesse?

Wilt u gebruik maken van camera-registratie op uw volgende congres, evenement of vergadering of wilt u graag meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Terug naar het overzicht.