Cases

Hilton Nederland

Heuvelman en Hilton Nederland hebben een partnership sinds 2015. Binnen dit partnership draagt Heuvelman zorg voor de verhuur en verkoop van audiovisuele middelen voor acht Hilton hotels. Lees meer »

Digital signage Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk aan Zee legde met haar AV-partner Heuvelman in 2016 een compleet digital signage netwerk aan. Gedurende dit project zijn er dertien LED-schermen geïnstalleerd en een op maat gemaakt contentmanagement-systeem geïmplementeerd. Lees meer »

Digital Signage Thialf

Twee jaar lang onderging Thialf een imposante metamorfose. In november 2016 opende de wereldwijd bekende schaatstempel haar deuren weer voor het publiek. Heuvelman legde gedurende de verbouwing een compleet digital signage systeem aan. Lees meer »

Widescreen op VNG Jaarcongres

Sinds 2013 is Heuvelman audiovisueel partner van het jaarcongres van Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Dit evenement voor burgemeesters en wethouders is met circa 2.700 deelnemers het grootste congres voor de lokale overheid in Nederland. Lees meer »

Partnership Delta Lloyd

Sinds 2015 hebben Delta Lloyd en Heuvelman een nauwe samenwerking op het gebied van audiovisuele dienstverlening. Onze organisatie is enerzijds verantwoordelijk voor het installeren van permanente oplossingen en de service & onderhoud hiervan op een viertal locaties in Nederland (Amsterdam, Arnhem, Zwolle en Helmond). Lees meer »

Vergadersysteem Raadszaal Wageningen

In 2016 installeerde Heuvelman een gloednieuw vergadersysteem in de raadzaal van Gemeente Wageningen. Het systeem bestaat uit een discussiesysteem gecombineerd met cameraregistratie en MVI software. Lees meer »

Samenwerking Hogeschool Utrecht

Heuvelman heeft reeds diverse jaren een samenwerkingsovereenkomst met Hogeschool Utrecht (HU). Naast verkoop en installatie verzorgen we hier ook het service & onderhoud van de audiovisuele middelen. Lees meer »

IPTV en digitale signage AFC Ajax

Voor de best mogelijke functionaliteit heeft AFC Ajax gekozen voor de combinatie digital signage en Internet Protocol TeleVision (IPTV). Heuvelman heeft deze oplossing geleverd bij de Amsterdamse voetbalclub. Lees meer »

Beacons in De Ruwenberg

Voor conferentiecentrum en hotel De Ruwenberg heeft Heuvelman onlangs de reeds ontwikkelde service-app door ontwikkeld. Deze applicatie draagt bij aan de optimalisatie van de dienstverlening naar de gasten van de eventlocatie. Lees meer »

Widescreen projectie Gates Foundation

In 2017 verzorgde Heuvelman voor het Special Event van de Bill and Melinda Gates Foundation in Genève een unieke video experience. Deze werd weergegeven middels een spectaculaire widescreen projectie van 32 bij 4 meter. Lees meer »

Archief