CatchBox

’s Werelds eerste gooibare zaalmicrofoon

  • Leuk én praktisch
  • Extra interactie tijdens een sessie
  • Ook in uw eigen huisstijl te branden

De CatchBox is dé oplossing om de interactie met het publiek op uw evenement te stimuleren. Lees hier meer over de uitkomsten die de draadloze microfoon u kan bieden.

Wat is de CatchBox

De CatchBox is een draadloze microfoon die door zijn vorm en de zachtheid ’s werelds eerste microfoon is waarmee gegooid kan worden. Doordat de microfoon niet meer via-via doorgegeven hoeft te worden is de CatchBox naast een leuke toevoeging voor uw evenement ook bijzonder functioneel.

 

De toegevoegde waarde

Tegenwoordig is het belangrijk dat informatie niet meer via één weg gegeven wordt. Participatie en discussie tijdens plenaire sessies, workshops en meetings wordt daarom steeds belangrijker. De CatchBox zorgt hiervoor en geeft extra interactie met uw publiek. Deelnemers moeten bij de les blijven, want de CatchBox kan zomaar ineens op je afkomen.

Heuvelman en de CatchBox

U kunt de CatchBox eenmalig huren of aanschaffen via Heuvelman. Daarbij kunt u kiezen uit een van de standaardkleuren voor de gooibare microfoon, maar u kunt er ook voor kiezen de CatchBox geheel te branden in uw eigen huisstijl. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar het overzicht.