Microsoft Innovation Outreach Program

In 2016 vond in Praag het Microsoft Innovation Outreach Program (IOP) plaats. In opdracht van een Amerikaanse opdrachtgever verzorgde Heuvelman de audiovisuele faciliteiten.

IOP

Het IOP is een tweejaarlijkse bijeenkomst van innovators en IT-managers werkende voor multinationals uit diverse industrieën met gelijkwaardige technologische uitdagingen. Het doel van deze driedaagse bijeenkomst is de samenwerking voor co-creatie van nieuwe markten, producten en business modellen te stimuleren en intensiveren. Het programma wordt iedere keer in een ander land in Europa gehouden. In 2016 vond het plaats in de Tsjechische hoofdstad Praag in het MSD IT Global Innovation Center en het prachtige Municipal House. Er vonden talrijke keynote presentaties, samenwerksessies en netwerkmomenten plaats. Op dag twee was het in het Municipal House de beurt aan tien startups om hun high-tech oplossingen te presenteren aan de wereldwijde marktleiders.

CatchBox

Naast licht, audio, video en projectie en camera registratie, verzorgde Heuvelman gedurende drie dagen voor een geheel in eigen huisstijl gebrande CatchBox. Deze zorgde tijdens de presentaties voor extra interactie met het publiek. Doordat de box gemakkelijk rondgegooid kon worden, konden vragen eenvoudig en snel gesteld worden en kwam iedereen aan het woord.

Terug naar het overzicht.