Widescreen projectie en innovatieve concepten tijdens CFO Day

Heuvelman verzorgt jaarlijks de complete audiovisuele ondersteuning van de CFO Day in Grand Hotel Huis ter Duin. Dit wordt in opdracht gedaan van Alex van Groningen. Deze toonaangevende samenwerkingspartner voor de finance professionals is onder andere de organisator van evenementen als het Jaarcongres Credit Management, CFO Day, Jaarcongres Public Finance en de M&A Awards. Tijdens de CFO Day gaan honderden Chief Financial Officers (CFO's) en financieel directeuren in gesprek over het bevorderen van het lerende vermogen van organisaties door kennis te vergaren en te delen. Tijdens dit event krijgen wij de ruimte om onze creatieve ideeën kwijt te kunnen en pakken we uit met onze concepten. Lees verder welke techniek en innovatieve oplossingen wij verzorgd hebben tijdens editie 2016 van dit evenement.

CFO Day 

Gedurende de CFO dag verzorgt Heuvelman alle audiovisuele faciliteiten in de sfeervolle Pické zalen en netwerkruimten van het Grand Hotel Huis ter Duin. Tijdens de plenaire sessies wordt er gebruik gemaakt van een widesceen projectie met een breedte van 28 meter en een hoogte van bijna 4 meter. Tijdens de break-outsessies wordt de plenaire zaal in drie delen gesplitst en wordt ook het scherm getransformeerd tot drie losse schermen. Tijdens de plenaire- en break-outsessies worden tevens 3-camera, licht en audio ondersteuning verzorgd. Tenslotte zijn enkele netwerkruimte ingericht met innovatieve audiovisuele concepten, zoals de surface-tafel met swipefunctie en een oplaadzuil voor mobile devices. Lees hier meer over de CFO Day 2016. 

fe

Interesse?

Wilt u meer weten over de verhuur van audiovisuele faciliteiten of bent u geïnteresseerd in een van de andere expertises van Heuvelman voor uw organisatie; neem gerust contact met ons op.  

Terug naar het overzicht.