Collaboration

Ervaar de kracht van samenwerken

  • Verhoogt de productiviteit
  • Eenvoudig delen van data
  • Sluit perfect aan op moderne werkplek

Door de krachten van uw medewerkers te bundelen kunt u een ultiem bedrijfsresultaat bereiken. Wanneer u daarbij de juiste audiovisuele oplossingen inzet zal de samenwerking geoptimaliseerd worden. Heuvelman biedt u daarvoor diverse collaboration tools aan. Doe hieronder inspiratie op hoe u de samenwerking binnen uw organisatie kunt versterken.

Wat is collaboration

Collaboration houdt in dat individuen samenwerken aan een gemeenschappelijk doel om een zakelijk voordeel te behalen. Toch blijkt dit vaak lastiger te zijn dan het klinkt. Met name door opkomende trends als flexwerken en Bring Your Own Device (BYOD) wordt de samenwerking ingewikkelder. Echter, door de juiste audiovisuele middelen te integreren binnen uw organisatie lost u deze problemen op en kunt u collaboration optimaliseren.

 

  

Toepassing

Van grote vergaderruimtes, tot informele ontmoetingsplaatsen en kantoren. Ieder type organisatie kan profiteren van de mogelijkheden van collaboration tools. Toch wordt het veelal ingezet op werkplekken waar teamwork centraal staat, bijvoorbeeld binnen bedrijven, in het onderwijs of presentatieruimtes.

 

 

Collaboration schermen

Speciale schermen met multitouch functie kunnen de samenwerking en dus productiviteit binnen uw team bevorderen. Hierdoor kunt u zich focussen op het doel en hoeft u niet om te kijken naar de technologie. Tevens passen de displays perfect binnen de moderne werkplek. Heuvelman heeft diverse geavanceerde schermen, zoals bijvoorbeeld de Microsoft Surface Hub. Deze werkt met de bekende Office-apps en komt met bijbehorende pennen. Tevens zorgen de HD-camera en de microfoon ervoor dat videovergaderingen met één tik op het scherm gemakkelijk te realiseren zijn. De CTOUCH is een ander display waarop content makkelijk gedeeld kan worden. Tevens kan het beeld worden gesplitst in verschillende vlakken wat het makkelijk maakt data met elkaar te vergelijken. De Sharp Big Pad is een interactief touch display waarmee de samenwerking gestimuleerd kan worden. Met slechts 2 mm dikke pennen kunt u op het scherm eenvoudig aantekeningen maken en schrijven. Er zijn vele aanbieders, maar wat de schermen allemaal gemeen hebben is dat ze u de mogelijkheid bieden om samenwerking zo effectief mogelijk te maken. Twijfelt u wat voor scherm het best bij uw organisatie past? Neem dan contact met ons op.

Draadloos presenteren

Heuvelman beschikt over diverse draadloze presentatietools die de samenwerking kunnen verbeteren. Inspelend op de BYOD trend, bieden de tools de mogelijkheid om tot wel 64 verschillende devices te spiegelen naar het presentatiescherm. Hierdoor wordt het makkelijk om data met elkaar te delen, wat de collaboration uiteindelijk versterkt.

Heuvelman en collaboration

Heuvelman installeerde voor diverse organisatie collaboration oplossingen. Bent u ook geïnteresseerd in het optimaliseren van de samenwerking binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op. 

Terug naar het overzicht.