Congres app voor NVVC

Heuvelman ontwikkelde voor de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) een congres app. Deze vereniging organiseert meerdere malen per jaar een medisch congres waar leden en andere geïnteresseerden bijeenkomen om hun kennis over cardiologie uit te breiden. De app zorgt ervoor dat bezoekers van de congressen eenvoudig op de hoogte kunnen worden gehouden van de laatste ontwikkelingen in het programma.

Native app

De ervaren content designers van Heuvelman ontwikkelden voor de medische vereniging een native app. Deze is te downloaden in de Google Play Store en de iOS App Store. Op de applicatie wordt de laatste informatie over het aankomende congres als het programma, de sprekers, de locatie en innovaties getoond. Doordat er gekozen is voor een native app is het mogelijk de gebruikers push berichten te sturen, indien zij daar toestemming voor gegeven hebben. Zo weten de gebruikers wanneer er nieuwe informatie op de app te vinden is.

NVVC app

Content management systeem

Achter de app zit een content management systeem. Hierop kan de organisatie van het congres gemakkelijk de inhoud van de individuele elementen op de app aanpassen. Wanneer er dan bijvoorbeeld wat wijzigt in het programma, of wanneer een presentatie van een spreker toegevoegd moet worden, kan dat eenvoudig geregeld worden. Daarnaast wordt, door middel van handscanners en barcodes, de aanwezigheid van deelnemers bijgehouden in het systeem. Dit maakt het voor de organisatie overzichtelijk welke deelnemers present waren, wat het doorvoeren van de accreditatie een stuk gemakkelijker maakt.

Zelf een app ontwikkelen?

Wilt u voor uw volgende event of voor uw organisatie ook graag een app ontwikkelen? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op. Wij bieden u een advies op maat en helpen u graag.

Terug naar het overzicht.