Verbetering dienstverlening middels de service-app

Conferentiecentrum en hotel De Ruwenberg maakt gebruik van de door Heuvelman ontwikkelde service-app. Dit innovatieve audiovisuele concept draagt bij aan het verder verbeteren van de dienstverlening naar de gasten van De Ruwenberg.  

Service-app

De service-app geeft deelnemers aan een meeting of evenement de mogelijkheid om door middel van een tablet of smartphone een serviceverzoek in te dienen, zonder de ruimte te verlaten. Klanten kunnen de app gratis downloaden via de Google Play Store of iOS App Store. Op de locatie wordt een event-code verstrekt om in te loggen. Door gebruik te maken van deze app kunnen gasten zich bezighouden met waar zij voor gekomen zijn; het evenement of de vergadering. Met de applicatie kunnen bijvoorbeeld de volgende serviceverzoeken doorgegeven worden:

  • Bestellingen van eten & drinken;
  • Verzoeken om technische ondersteuning;
  • Aanpassingen in de ruimte.

Alle informatie is zelf eenvoudig te beheren via het bijbehorende web-based Content Management Systeem. Dit systeem, plus de app en server worden door de content designers van Heuvelman ingericht. Doordat beacons in het gebouw geïnstalleerd zijn door onze organisatie kunnen via de app tevens gepersonaliseerde push berichten worden verzonden aan bezoekers. Wanneer de gasten nog niet zijn ingelogd met de eventcode ontvangen zij een algemene welkomstboodschap als: “Welkom in de Ruwenberg”.

service app ruwenberg

Over De Ruwenberg

Het kasteel De Ruwenberg is een begrip in de regio 's-Hertogenbosch. Het gebouw dat dateert uit de 14e eeuw staat bekend om zijn rustgevende onderkomen aan kenniszoekers. De locaties beschikt over 38 zalen en kan tijdens meetings, events of congressen plaats bieden aan circa 250 personen. Het gebouw bestaat uit een middeleeuwse entrée met daarachter het Atrium en vier zijvleugels.

De Ruwenberg 2

Wilt u meer weten over het maken van apps of bent u geïnteresseerd in andere dienstverlening van onze afdeling content design? Neem gerust contact met ons op!  

Terug naar het overzicht.