Detachering

Vaste AV-deskundigheid op uw locatie

Eén van de meest kenmerkende en onderscheidende concepten van Heuvelman op het gebied van service is het inhouse concept. Dit concept houdt in dat Heuvelman op uw locatie één of meerdere gedetacheerde medewerkers aan het werk heeft. U beschikt daardoor altijd over deskundigheid op het gebied van audiovisuele apparatuur en wordt op dat gebied volledig ondersteund en ontzorgd. Bij detachering zijn medewerkers vast in dienst bij ons en worden, al dan niet op afroepbasis, gedetacheerd bij opdrachtgevers. Door de jaren heen heeft Heuvelman veel ervaring opgedaan met detachering; van deze kennis laten we uw organisatie graag profiteren.

Werkzaamheden gedetacheerde

Enerzijds kan een detacheringmedewerker ingezet worden als een verlengstuk op uw salesafdeling. Zij kunnen met hun technische kennis meedenken met uw klant of prospect en hen mede overtuigen te kiezen voor uw locatie. Anderzijds kunnen gedetacheerden ingezet worden voor dagelijkse werkzaamheden als het opstarten van zalen voor bijeenkomsten, verhelpen van storingen en technische ondersteuning tijdens een seminar of congres. Tevens zijn deze medewerkers uitstekend in staat om uw audiovisuele apparatuur te onderhouden en kleine reparaties te verrichten. Tenslotte worden zij ook ingezet in een adviserende rol. Zij kunnen u bijvoorbeeld advies uitbrengen met betrekking tot uw audiovisuele apparatuur waar het gaat om onderhoud of eventuele vervanging.

Kwalitatieve en flexibele dienstverlening

Alle detacheringmedewerkers van Heuvelman zijn VCA-gekwalificeerd. De medewerkers worden niet alleen op technische vaardigheid geselecteerd, maar ook op flexibiliteit, representativiteit en een dienstverlenende instelling. Daarnaast beschikken detacheringmedewerkers over een VOG-verklaring, zijn zij zich bewust van hun geheimhoudingsplicht en spreken zij de Nederlandse en de Engelse taal.

Waarborging

Wij kunnen er voor zorgen dat er meerdere technici bij u ingewerkt worden, zodat er bij ziekte en/of vakantie van uw/onze vaste medewerker zonder probleem een collega met gelijkwaardige kwalificaties ingezet kan worden. Dit heeft voor u als voordeel dat er altijd een bekend gezicht zal rondlopen. Iemand die bekend is met uw locatie, de apparatuur en de bij u geldende protocollen.

Terug naar het overzicht.