Presentatiefaciliteiten + content creatie tijdens evenement

In 2017 werd het DHL Global Technology Conference gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Hier kwamen zo’n 350 logistieke beslissingsmakers en experts uit de branche bijeen om hun visie op de nieuwste trends in de logistieke wereld met elkaar te delen. Als vast audiovisueel partner van het vijf-sterren hotel verzorgde Heuvelman tijdens dit toonaangevende event onder meer de presentatiefaciliteiten.

Widescreen en live-streaming als presentatiemiddelen

De presentatie-ondersteuning bestond mede uit een widescreen LED-scherm van achttien meter breed, waarop de door onze content designers ontwikkelde content vertoond werd. Widescreen is een breed scherm welke ideaal is om het publiek bij een presentatie of congres optimaal te bereiken. Door middel van drie camera-regie werden live beelden opgenomen en uitgezonden tijdens de plenaire sessies, zodat het gehele publiek zicht had op wat er in de zaal gebeurde. Tevens waren on-site editors aanwezig om de opgenomen beelden direct te verwerken tot een videoproductie. Naast het spectaculaire widescreen verzorgden wij gedurende twee dagen ook de rest van de audiovisuele ondersteuning.

Bron voor succes

Persoonlijke aandacht en service tijdens de presentaties van de Global Technology Conference is hetgeen wat kenmerkend is voor onze dienstverlening. Wilt u ook ondersteund worden zoals op bovenstaande wijze; neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Over DHL

DHL is een multinational met vestigingen in ruim 220 landen. Er zijn circa 350.000 medewerkers werkzaam bij DHL en alles draait hier om logistieke diensten, express en postdiensten. Wilt u ook de juiste presentatiefaciliteiten tijdens uw evenementen? Neem contact met ons op of kom langs in de onze experience room!

Terug naar het overzicht.