Digital Signage

Uw boodschap afgestemd op uw publiek

  • Digitale weergave van content op schermen
  • Informatie overbrengen per scherm
  • Volledig op maat en eenvoudig te beheren

Met digital signage bepaalt u hoe, wanneer en met welke informatie uw doelgroep(en) benaderd worden. De technologie biedt verscheidene communicatiemogelijkheden. Lees verder welke toepassingen van narrowcasting voor u interessant zijn.

Wat is en doet digital signage

Digital signage, ook wel narrowcasting genoemd is het digitaal weergeven van content op schermen. Bij content kan gedacht worden aan foto's, video, (social) media streaming en informatie. U komt narrowcasting bijvoorbeeld tegen bij musea, winkels, hotels en bedrijfsgebouwen. Het voordeel van narrowcasting is dat u bepaalt welke doelgroep(en), op welke specifieke plaats, op welk tijdstip en met welke content benaderd wordt.


hema

Techniek narrowcasting

De informatie die op deze schermen getoond wordt is eenvoudig centraal te beheren op afstand en wordt aangestuurd door pc’s. De content die gecommuniceerd wordt kunt u zelf managen in het gebruikersvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Daarnaast kunnen we met onze eigen monitoringstool Heartbeat continu de werking van het systeem controleren en direct ingrijpen bij onverhoopte hardware- of software-issues. In vele gevallen is het zelfs mogelijk om op afstand storingen te verhelpen zonder tussenkomst van een monteur.

 

Heuvelman en digital signage systemen

Heuvelman heeft talrijke locaties voor diverse opdrachtgevers uitgerust met een digital signage systeem. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld systemen voor de reisinformatie, het laatste nieuws bij bedrijven én bewegwijzering binnen evenementenlocaties. De ruime ervaring heeft ertoe geleid dat we ons eigen CMS ontwikkeld hebben. Hierdoor stellen we onze klanten in staat om op een gebruikersvriendelijke manier de juiste content te maken en de voordelen van digital signage maximaal te benutten. Onze content design afdeling helpt u graag met het ontwerpen van templates die passen bij uw organisatie of merk. Ontdek hier de 9 toepassingen van digital signageBent u geïnteresseerd in het aanleggen van een digital signage systeem? Neem dan contact met ons op. 

Terug naar het overzicht.