Discussiesystemen

Verhoogt de betrokkenheid en effectiviteit van uw vergadering

  • Optimaliseer spraakverstaanbaarheid
  • Hoge mate van functionaliteit
  • Aangepast aan uw behoefte

Een discussiesysteem is ideaal voor locaties waar veel vergaderd wordt. Denk bijvoorbeeld aan conferentie ruimtes binnen bedrijven, of raadszalen in gemeente- of stadhuizen. Het systeem zal iedereen luid en duidelijk verstaanbaar maken, waardoor de focus echt op de inhoud van de vergadering kan liggen. Lees hieronder meer en verdiep u in de verschillende mogelijkheden bij Heuvelman.

 

 

Waarom een discussiesysteem

Vergaderingen en discussies zijn vaak een uitdaging om in goede banen te leiden. Zeker wanneer meerdere personen deelnemen is het lastig elkaar goed te verstaan. Door middel van een discussiesysteem wordt de spraakverstaanbaarheid van deelnemers in de ruimte geoptimaliseerd zonder dat zij daarvoor hun stem hoeven te verheffen. Zo kan iedereen zich concentreren op de inhoud van de discussie. Dit verhoogt de betrokkenheid en effectiviteit van uw vergadering.

Uw discussiesysteem

Heuvelman heeft veel ervaring in het installeren van discussiesystemen. Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw ruimte. De vergadersystemen bieden een uitzonderlijk hoge mate van functionaliteit en vrijheid in zowel kleine als grote ruimten. Het systeem wordt daarbij aangepast aan uw discussiebehoefte: van een basisinstallatie zonder beheerder tot een volledig interactief stemsysteem met weergave op groot scherm.

 

 

Soorten systemen

Bij Heuvelman heeft u de keuze uit diverse soorten discussiesystemen. U kunt kiezen voor een eenvoudig systeem waarbij iedere plek in de ruimte wordt voorzien van een discussiepost. Of u kunt kiezen voor een draadloze optie met geïntegreerd interactief touchscreen, zodat relevante informatie gemakkelijk kan worden opgeroepen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het opnemen van de vergadering, waardoor het na afloop makkelijk is de belangrijke punten uit de discussie te verwerken. Bent u geïnteresseerd in de installatie van een discussiesysteem? Neem dan contact op met Heuvelman en wij zullen u verder helpen.

Terug naar het overzicht.