Draadloos presenteren

Binnen een mum van tijd uw presentatie starten

  • Mogelijk met ieder device
  • Strakke uitstraling
  • Stimuleert collaboration

Zou u eenvoudiger willen vergaderen? Of wilt u tijdens uw presentatie sessie het wisselen van verschillende presentaties soepeler laten verlopen. Kijk dan eens naar de mogelijkheden van draadloos presenteren.

Voordelen van draadloos presenteren

Draadloos presenteren is helemaal van deze tijd. Zeker ook naar aanleiding van de Bring Your Own Device (BYOD) trend, waarbij allerlei verschillende apparaten worden meegenomen. Normaal gesproken zijn daar veel verschillende kabels, aansluitingen en kanalen voor nodig, maar dat is nu voorbij. Door de installatie van draadloze presentatietools ziet uw presentatie- of vergaderruimte er een stuk geordender en aantrekkelijker uit, doordat deze losse kabels niet meer nodig zijn. Daarnaast zal de het geven van presentaties een stuk soepeler gaan verlopen want; u komt de ruimte binnen, start uw laptop, tablet of andere device op en u toont met één druk op de knop uw presentatie. Door de mogelijkheid meerdere devices aan te sluiten op de draadloze presentatietool zal bovendien de samenwerking tijdens de vergadering of presentatie versterkt worden.

 

  

 

Draadloos presenteren met Heuvelman

Heuvelman beschikt over een aantal gerenommeerde draadloze presentatietools, welke hier in willekeurige volgorde benoemd worden. Om te beginnen de Barco Clickshare. Dit is een simpele USB-dongel waarmee u in een handomdraai uw pc, mac, smartphone of tablet spiegelt naar het presentatiescherm. De Barco Clickshare is beschikbaar in diverse varianten die hoofdzakelijk verschillen in het aantal devices dat eraan gekoppeld kan worden. Ten tweede kunt u bij Heuvelman ook kiezen voor de Montage, waarmee wel twaalf deelnemers tegelijk kunnen verbinden met het presentatiescherm. De tool werk met ieder device en door middel van een touchscreen kunt u kiezen welke content van welk device getoond wordt. De Wepresent werkt ongeveer hetzelfde, echter kunnen hier wel 64 gebruikers tegelijkertijd verbonden worden. In plaats van een touchscreen werkt dit apparaat met een wifi verbinding en toegangscode welke via het presentatiescherm verkregen kan worden. Ieder aangesloten device wordt direct gespiegeld naar het hoofdscherm. Als laatste bieden wij u de ViaGo. Deze geavanceerde draadloze presentatie oplossing zorgt voor hoge kwaliteit video-streaming en ondersteunt iOS, Android, Chromebook, PC en MAC systemen. De mogelijkheid om met twee apparaten tegelijk op het hoofdscherm te presenteren, maakt de samenwerking nog makkelijker. Door de ingebouwde WIFI is de ViaGo makkelijk, maar tegelijkertijd ook veilig te gebruiken op het interne netwerk.

 

 

Advies

Heuvelman adviseert u graag over de diverse mogelijkheden en functionaliteiten van de verschillende apparaten. Neem contact met ons op en samen met u bedenken we een passende oplossing voor uw benodigdheden.

Terug naar het overzicht.