Draadloze presentatie oplossingen Delta Lloyd

Heuvelman is sinds 2015 trots audiovisueel partner van Delta Lloyd. Daarbij is onze organisatie verantwoordelijk voor het service en onderhoud van de audiovisuele middelen, het inrichten van nieuwe ruimtes en de ondersteuning van evenementen. Heuvelman denkt graag mee met haar partners en daarbij staan klantspecifieke innovaties, besparingen en adviezen centraal. Op basis daarvan introduceerde Heuvelman draadloze presentatie oplossingen voor de organisatie.

Draadloos presenteren

Binnen Delta Lloyd vormde de losse bekabeling in de vergaderruimten een doorn in het oog. Middels draadloos presenteren is het mogelijk om ieder device als laptop, smartphone of tablet, eenvoudig te koppelen met het aanwezige scherm of projector. In samenwerking met de afdeling ICT van Delta Lloyd heeft Heuvelman een uitvoerig traject doorlopen om de veiligheid van deze techniek te garanderen. Inmiddels wordt draadloos presenteren op grote schaal gebruikt binnen de vestigingen van Delta Lloyd. De gebruikers zijn bijzonder enthousiast en los van de initiële investering de gedaan is, worden nu bij iedere nieuwe installatie kosten bespaard op o.a. bekabeling en technici.

Interesse?

Heeft u interesse in het installeren van draadloze presentatie oplossingen? Lees hier meer over draadloos presenteren of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Terug naar het overzicht.