Engineering

Dé perfecte oplossing voor uw organisatie

  • Een operationeel plan
  • Gedacht aan alle details
  • Voldoet aan uw wensen

Denkt u na over het reorganiseren of (her)inrichten van uw locatie? Of wilt u de huidige setting optimaliseren. Heuvelman helpt u hierbij. Gebaseerd op uw vraag zullen wij u de perfecte totaaloplossing bieden. Lees hieronder hoe wij dit aanpakken en u tot in detail zullen helpen.

Oplossing

Wanneer u geïnteresseerd bent in het (her)inrichten van bijvoorbeeld uw vergaderruimte, raadszaal, auditorium of onderwijsruimten dan kunt u contact opnemen met Heuvelman. Een van onze medewerkers, gespecialiseerd in uw branche, zal naar uw organisatie toekomen. Ter plekke zal de medewerker alles goed in zich opnemen en luisteren naar uw ideeën en wensen. Op basis van dit gesprek zal een verslag worden gemaakt waarin de situatie en uw wensen tot in detail beschreven zijn. Aan de hand van deze uitgebreide situatie beschrijving zal met een team specialisten worden nagedacht over de perfecte oplossing voor uw ruimte. Vervolgens ontvangt u een advies op maat.

 

 

 

Operationeel plan

In het advies worden duidelijk de benodigde middelen beschreven en de verschillende opties en mogelijkheden die daarin zijn. Tevens wordt er nagedacht over de implementatie van de geboden oplossing. Onze engineers maken een overzichtelijk stroomschema waarin duidelijk wordt hoe alles op elkaar aangesloten kan worden, zodat een optimale en gebruiksvriendelijke oplossing geïmplementeerd kan worden. In nauw overleg voeren onze projectleiders het gemaakte plan uit. Heuvelman denkt graag met u mee om het proces zo soepel en goed mogelijk te laten verlopen.

Advies op maat

Bent u geïnteresseerd in engineering bij Heuvelman? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om ons te informeren over uw situatie. Wij denken graag met u mee om u te voorzien van de perfecte oplossing.

Terug naar het overzicht.