European Sales Kick Off DLL

De European Sales Kick Off van DLL in 2017 vond plaats in het Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Het in 2015 geopende luchthavenhotel was twee dagen lang het decor van ruim 400 collega’s uit heel Europa van DLL. In opdracht van BCD Meeting & Events, verzorgde Heuvelman de audiovisuele ondersteuning.

Techniek

Het programma van de Kick Off was verdeeld over een plenaire sessie en zeven sub-sessies, waar de collega's met elkaar in overleg gingen. Heuvelman verzorgde als preferred partner van het hotel de techniek waaronder projectie, beeldschermen en tweezijdige camera-registratie. Hiermee namen we de volledige regie uit handen, zodat de dag soepel kon verlopen.

Hanneke de Gier, Head of MICE Nederland bij BCD Meeting & Events over de dagen: "De samenwerking verliep goed waarbij de klant DLL en wij zeer tevreden waren! Dus bedankt!"

Hilton_sales_kick_off_DLL_2017

DLL. See what counts

DLL levert wereldwijd originele, geïntegreerde financieringsoplossingen die de levenscyclus van de bedrijfsmiddelen ondersteunen, door middel van leasing, vendor- en commercial finance en remarketing. Tevens biedt DLL werkkapitaalfinanciering en particuliere kredieten. DLL is een volle dochteronderneming van de Rabobank Groep.

Terug naar het overzicht.