Event Services

U bent bij Heuvelman aan het juiste adres voor een totaalproductie van uw evenement. Of het nu gaat om de organisatie van een groot event of compleet congres; Heuvelman kan naast het bieden van audiovisuele ondersteuning volledig ontzorgen door als hoofdaannemer verantwoordelijk te zijn voor het proces van opbouw, uitvoer tot en met de afbouw. Zo kunt u zich volledig focussen op de inhoud van het event. Wij hebben reeds vele jaren ervaring om een ruimte naar een prachtige en volledig geoutilleerde evenementenlocatie om te toveren. Zelfs op ongebruikelijke en complexe ruimten, zonder voorzieningen zetten wij een sfeervol congres- en/of beurslocatie neer.

Totaalproductie

Onder de expertise ‘event services’ vallen alle facetten qua dienstverlening van een totaalproductie. Wij verzorgen niet alleen de audiovisuele techniek, maar ook het begeleiden van vergunningsaanvragen, tribune- en podiumbouw, inrichting met stands, stroomvoorziening, vloerbekleding, toiletten en het meubilair. Onze content designers kunnen de content verzorgen welke te zien is op de schermen tijdens het event. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor webcasting, stemming tijdens het evenement en de making off video. Tenslotte kunnen deze medewerkers van Heuvelman ook een webshop voor u ontwikkelen, voor bijvoorbeeld de beursdeelnemers. Op deze pagina kunnen standhouders zich registreren en hun facilitaire wensen doorgeven. Een voorbeeld van een totaalproductie die wij jaarlijks verzorgen is het VNG Jaarcongres.

Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en ons vak. Wij werken met vaste teams van productiemanagers en technici die goed op elkaar ingespeeld zijn. Zij zijn bekend met de meeste eventlocaties waardoor rekening gehouden kan worden met de (on)mogelijkheden op audiovisueel vlak en onvoorziene omstandigheden worden voorkomen. Dat zorgt voor een goed advies en bespaart u tijd en kosten. 

 

`