Functionele verlichting

Functionele verlichting voor uw locatie 

  • Eenvoudige tot complexe oplossingen
  • Optimale sfeer door middel van gepaste verlichting
  • Uw evenement of locatie naar een hoger niveau

De stemming en gedrag van uw medewerkers of bezoekers een positieve impuls geven? Als het gaat om een lichtinstallatie met een duidelijke functie voor u op kantoor; Heuvelman heeft dé oplossing voor u!

functionele verlichting

Licht en functionaliteit

Een belangrijke rol van verlichting is functionaliteit. Licht heeft namelijk ongeacht de branche of bedrijfsgrootte op vele manieren effect op uw medewerkers of bezoekers. Bijvoorbeeld op de stemming, ziekteverzuim, productiviteit, concentratie, gezichtsvermogen en keuzes die gemaakt worden. Bij de inrichting van ruimtes wordt hier idealiter rekening mee gehouden. Met variabelen lengte, plaats, sterkte en kleur kan er gevarieerd, gecreëerd en gespeeld worden. Het kiezen voor de juiste functionele verlichting kan u vele voordelen opleveren, bijvoorbeeld de verhoging van de verkopen, een positieve stemming creëren evenals het geven van een veilig en beschermd gevoel. Afhankelijk van het beoogde doel kan Heuvelman samen met u invulling geven aan de lichtfaciliteiten van uw locatie.

Interesse?

Ontdekken hoe functionele verlichting van meerwaarde kan zijn voor uw organisatie? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte op.

Terug naar het overzicht.