Digital signage Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk aan Zee legde met haar AV-partner Heuvelman in 2016 een compleet digital signage netwerk aan. Gedurende dit project zijn er dertien LED-schermen geïnstalleerd en een op maat gemaakt contentmanagement-systeem geïmplementeerd. Met deze digitalisering werden in de openbare ruimtes van het hotel, verspreid over drie verdiepingen, vijftien professionele flatscreen monitoren geïnstalleerd. Hierop worden de bewegwijzering, programmering, corporate video’s en bedrijfslogo’s van zakelijke gasten getoond. De schermen zijn met behoud van de ‘look and feel’ van de inrichting van Grand Hotel Huis Ter Duin geplaatst. Het voordeel van het digital signage netwerk bij Huis ter Duin is dat alle schermen apart aanstuurbaar zijn en de content van tevoren ingepland kan worden. Monitoring van de displays vindt plaats op afstand middels het door Heuvelman in eigen beheer ontwikkelde Heartbeat.

Samenwerking, evenementen-faciliteiten en detachering

Heuvelman en Grand Hotel Huis ter Duin hebben in 2017 reeds meer dan tien jaar een nauwe samenwerking voor wat betreft de audiovisuele ondersteuning in het vijfsterrenhotel. Binnen deze samenwerking draagt onze organisatie onder andere zorg voor de techniek tijdens de talrijke (inter)nationale evenementen die plaatsvinden in het hotel. Daarnaast heeft Heuvelman al jaren een audiovisuele coördinator gedetacheerd in Huis ter Duin. Lees meer over de dienstverlening die wij leveren aan Huis ter Duin.

Wilt u weten hoe u met audiovisuele systemen uw doelgroep informeert op uw locatie of evenement? Neem contact met ons op of kom langs in de onze experience room!

Terug naar het overzicht.