Geluidsversterking

Altijd en overal duidelijk verstaanbaar

  • Oplossing op maat
  • Haarscherp geluid
  • Ook voor innovatieve en speciale oplossingen

Een goede lezing of bijeenkomst valt of staat bij kwalitatieve geluidsversterking. Uiteraard wilt u daar geen omkijken naar hebben tijdens uw evenement. Wij verzorgen het daarom graag voor u, met de oplossing die precies past bij uw situatie.

Oplossingsgericht

U wilt als organisator van een congres, evenement of ander soort bijeenkomst ervan verzekerd zijn dat alle sprekers perfect verstaanbaar zijn. Heuvelman regelt dat voor u door middel van geluidsversterking. Om u een passende oplossing te bieden, houden wij onder meer rekening met het aantal toehoorders, de zaalgrootte en het karakter van uw bijeenkomst. Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met professionele apparatuur van A-merken.

 

 

Vaste installatie

Naast het aanbieden van tijdelijke oplossingen, kunt u bij Heuvelman ook terecht voor vaste installaties om uw bezoekers altijd haarscherpe geluidskwaliteit te verlenen. Dit kan bijvoorbeeld worden ingezet binnen uw evenement- of congreslocatie, bedrijf, of vergaderruimte, maar ook in raadzalen is een geluidsversterking systeem zeer effectief. Door het geluid te combineren met een camerasysteem kan wanneer een spreker aan het woord is worden ingezoomd op dezelfde persoon. Zo heeft iedereen in de ruimte overzicht wie er aan het woord is. Dit maakt het geheel nog geavanceerder. Samen met u zoekt Heuvelman naar de perfecte oplossing voor uw ruimte, rekening houdend met de eerder genoemde factoren. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Terug naar het overzicht.