Raadzaal Gooise Meren

Raadzaal Gooise Meren

Gemeente Gooise Meren heeft het afgelopen jaar een volledige renovatie doorgemaakt. Het oude pand kreeg nieuw leven ingeblazen en hier was ook ruimte voor een nieuwe audiovisuele invulling. Heuvelman heeft het gemeentehuis dit jaar mogen voorzien van de nieuwste AV-technieken, waaronder een groot scherm en de software Cmeets. Hiermee heeft gemeente Gooise Meren een van de modernste raadzalen in de regio.

Metamorfose qua AV

Niet alleen heeft Heuvelman een groot scherm aan mogen leveren, maar ook monitoren, discussiesustemen met onder andere een stemfunctie en een webcast systeem. Met behulp van een vaste camera kan het publiek op de tribune de vergadering op het grote scherm goed volgen. Door middel van de software Cmeets kan de vergadering tevens opgenomen, gestreamd, voorbereid en beheerd worden.


Cmeets

Cmeets registreert de deelnemers die meedoen aan de vergadering. Wanneer iemand spreekt wordt dit geregistreerd, waardoor de camera op deze persoon gericht kan worden en de naam van de persoon direct op het scherm te zien is. Daarnaast vormt zich een wachtlijst met sprekers, zodat iedereen op volgorde aan het woord komt. Mocht iemand van stoel gewisseld zijn, kan de plaatsing handmatig gewijzigd worden in het systeem. Dit alles maakt het systeem erg gebruiksvriendelijk.

Gemeente Gooise Meren

Het gemeentehuis Gooise Meren bestaat uit drie gemeenten: Bussum, Naarden en Muiden. Middels het winnen van de tender mocht Heuvelman de AV-invulling voor het nieuwe gemeentehuis verzorgen.

Interesse?

Wilt u meer weten over installaties bij gemeentes; neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar het overzicht.