Highlights Integrated Systems Europe

Integrated Systems Europe (ISE) 2018 in de Amsterdam RAI zit er op. Op dit internationale evenement heeft Heuvelman haar relaties rondgeleid. Voor diegenen die niet aanwezig konden zijn of mocht willen terugblikken lopen we graag de zes meest memorabele en vernieuwende AV technologieën langs.

Samsung Flip

Flipovers maken sinds jaar en dag deel uit van het meubilair bij veel bedrijven. Ze verbruiken veel papier, zijn niet handig om informatie mee te delen en hebben slechts een beperkt aantal mogelijkheden. Samsung heeft hier de oplossing voor gevonden en introduceerde de Samsung Flip. Een digitale variant van de flipover, welke niet alleen alle features heeft die een gewone flipover heeft, maar daarnaast veel extra mogelijkheden aanbiedt.

Samsung_Flip

De Samsung Flip kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Met behulp van een pen kan er op het bord getekend en geschreven worden. Daarnaast kunnen er beelden vanaf de mobiele telefoon, tablet of laptop ge-exporteert worden naar het scherm. Wanneer de informatie op het scherm gedeeld moet worden kan er een kopie van het scherm doorgemaild worden. Dit maakt het delen van informatie een stuk eenvoudiger.

Samsung Wall

LED-schermen had Samsung al in haar assortiment, maar een display als de Samsung Wall was nog niet eerder op de markt verschenen. De onderdelen van het scherm zijn zo klein, dat zowel van een afstand als van heel dichtbij nauwelijks herkent kan worden dat het om een LED-scherm gaat.

LG Wallpaper

Een scherm zo dun, dat deze zelfs iets te buigen is, daar kwam LG dit jaar mee op de markt. Met een scherm zo dik als tweemaal de dikte van een euromunt, kan deze monitor plat tegen de muur aan bevestigd worden. Dit zorgt voor een mooie afwerking en een prachtig eindresultaat.

LG_Wallpaper

LG Transparent OLED Signage

Dit scherm is niet alleen net zo dun als de LG Wallpaper, het scherm is daarnaast volledig transparant. Dit zorgt voor bijzondere beelden en diverse nieuwe toepassingen die met een massief beeld niet te behalen zijn.

LG_OLED

Google JamBoard

Google introduceerde dit jaar een interactief whiteboard. Het 55 inch scherm is volledig geïntegreerd met de Google Cloud, waardoor documenten makkelijk geïmporteerd kunnen worden op het scherm. Het scherm kan tevens gebruikt worden voor het systeem Hangouts, met behulp van een ingebouwde camera, microfoon en speakers. Samenwerken wordt makkelijk gemaakt met dit scherm, aangezien het beeld live gedeeld en bewerkt kan worden door iedereen over de hele wereld.

Google_Jamboard

Epson projector

Als laatste viel de nieuwe projector van Epson op. Deze makkelijk te installeren projector produceert bijna geen geluid en door zijn unieke vormgeving past hij mooi binnen elk interieur. Zowel te leveren in het zwart en het wit biedt deze projector velen mogelijkheden. Niet alleen is het apparaat te gebruiken als projector, ook is deze in te zetten als spotlight.

Wilt u meer weten over bovenstaande state-of-the-art innovaties? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Terug naar het overzicht.