Hilton Nederland

Brede dienstverlening voor Hilton Nederland

Heuvelman en Hilton Nederland hebben een partnership sinds 2015. Binnen dit partnership draagt Heuvelman zorg voor de verhuur en verkoop van audiovisuele middelen voor acht Hilton hotels. De Hilton-locaties zijn; Hilton Amsterdam, Hilton Rotterdam, Hilton The Hague, Hilton Garden Inn Leiden, Hilton Royal Parc Soestduinen, Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Waldorf Astoria Amsterdam en DoubleTree by Hilton Amsterdam centraal station. Binnen het partnership werken Heuvelman en Hilton bovendien samen aan nieuwe interactieve concepten die toegepast kunnen worden in Nederland. Een voorbeeld daarvan is de reeds ontwikkelde service-app. Met deze applicatie kunnen deelnemers aan een meeting of evenement bij Hilton door middel van een mobile device serviceverzoeken indienen. Om de Hilton hotels optimaal van dienst te zijn heeft Heuvelman een AV-coördinator aangesteld. Lees hieronder meer over onze ondersteuning bij evenementen, vaste installatie, detachering en content creatie bij Hilton.

hilton

Evenementen (verhuur) Hilton Nederland

Onze werkwijze bij Hilton is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de hotellerie en audiovisuele ondersteuning. Tijdens de evenementen van Hilton werken wij met een vast team qua techniek. Zij zijn bekend met de wensen van onze opdrachtgever waardoor rekening gehouden kan worden met de (on)mogelijkheden op audiovisueel vlak. Voorbije jaren hebben we voor talrijke evenementen de technische ondersteuning mogen bieden waaronder de Opening Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Worldwide Owner Orientation (jaarlijks), Aviation Summit en de European Sales Kick Off DLL.

hilton_owners_orientation_2017_1

Balzaal en vergaderzalen (verkoop) Hilton The Hague

In 2016 heeft Heuvelman voor Hilton The Hague de audiovisuele inrichting verzorgd van de Mesdag Ballroom én negen vergaderzalen. Alle zalen werden voorzien van nieuwe projectoren en schermen, tevens is alle bekabeling vervangen. In de balzaal zijn nieuwe projectoren geplaatst, in een lift. Tevens zijn er oplossingen geïnstalleerd om draadloos presteren mogelijk te maken, waarmee eenvoudig gepresenteerd kan worden op de schermen door de zakelijke gasten van Hilton The Hague.

Hilton_DH

Detachering Hilton Nederland

Een AV-coördinator bij Hilton wordt ingezet als verlengstuk op de salesafdeling en helpt Hilton mee klanten en prospecten te overtuigen te kiezen voor haar locatie. Tenslotte heeft de gedetacheerde ook een adviserende functie binnen Hilton, bijvoorbeeld advies uitbrengen voor audiovisuele apparatuur waar het gaat om onderhoud of eventuele vervanging.

Voorbeeld concepten: Service-app

Heuvelman heeft speciaal voor Hilton een app ontwikkeld om de hotels in staat te stellen om de dienstverlening naar haar gasten verder te verbeteren. Deze service-app geeft deelnemers aan een meeting of evenement de mogelijkheid om door middel van een tablet of smartphone een serviceverzoek in te dienen, zonder de ruimte te verlaten. Klanten kunnen de app gratis downloaden via de Google Play Store of iOS App Store. Op de locatie wordt een event-code verstrekt om in te loggen. Door gebruik te maken van deze app kunnen gasten zich bezighouden met waar zij voor gekomen zijn; het evenement of de vergadering. Met de app kunnen bijvoorbeeld de volgende serviceverzoeken doorgegeven worden:

  • Bestellingen van eten & drinken;
  • Verzoeken om technische ondersteuning;
  • Aanpassingen in de ruimte.

Alle informatie is eenvoudig zelf te beheren via het bijbehorende web-based Content Management Systeem. Dit systeem, plus de app en server worden door Heuvelman ingericht.

service app hilton

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor hotels of bent u geïnteresseerd in een van de expertises van Heuvelman voor uw organisatie; neem gerust contact met ons op.

Terug naar het overzicht.