Samenwerking Hogeschool Utrecht

Heuvelman heeft reeds diverse jaren een samenwerkingsovereenkomst met Hogeschool Utrecht (HU). Naast verkoop en installatie verzorgen we hier ook het service & onderhoud van de audiovisuele middelen.

Verkoop & installatie: herinrichting gerenoveerde gebouwen Hogeschool Utrecht

In de voorbije jaren zijn de bestaande gebouwen van Hogeschool Utrecht (HU) op het Science Park De Uithof gerenoveerd en heringericht. Heuvelman is trots om als audiovisueel partner een bijdrage geleverd te mogen hebben middels de inrichting van in totaal circa 400 ruimtes; waaronder lokalen, collegezalen en openbare ruimtes. Door de intensieve samenwerking met de HU zijn we in staat geweest om deze ruimtes met energiezuinige en flexibele AV-oplossingen in te richten.

HU

Energiezuinig en flexibel

De HU heeft duurzaamheid en daarmee energiebesparing hoog in het vaandel staan. Daarom worden energiezuinige LED-schermen en LED-laser projectoren geprefereerd. Er is tevens gekozen voor een centraal RMS (Remote Management System). Het grote voordeel van dit systeem is dat gegevens hierdoor samensmelten hetgeen weer waardevolle inzichten oplevert. De schermen gaan bijvoorbeeld uit indien ze een kwartier geen signaal van de bron ontvangen hebben. Ook kan men zien hoe vaak een monitor gebruikt is en met welke frequentie een VGA, HDMI, displaypoort of USB is ingeplugd. Indien een monitor onvoldoende gebruikt wordt kan er voor gekozen worden om deze naar een andere ruimte te verplaatsen. Op het dashboard van het RMS kunnen de HU-medewerkers foutmeldingen zien en snel oppakken. Dit voorkomt onnodig oponthoud tijdens de lessen.

Heuvelman ontzorgt

Heuvelman levert niet alleen AV, wij denken graag mee aan totaaloplossingen. Daarvoor hebben wij in samenwerking met Hogeschool Utrecht generieke opstellingen geformuleerd, gemaakt en getest. Dit zijn de nieuwe standaarden geworden voor de HU. Tevens hebben wij ook maatwerk meubilair ontwikkeld. Hierbij valt te denken aan lerarendesken met audiovisuele oplossingen in de collegezalen en laptopmeubelen in de leslokalen.

Service & onderhoud

De service-contracten zijn ook onderdeel van het partnership dat wij hebben met Hogeschool Utrecht. Deze contracten houden een jaarlijks onderhoud en een 2e lijns support, inclusief een waarborgconstructie in. Deze service is bedoelt om de down-time als gevolg van een storing zo laag mogelijk te houden. U kunt zich wel voorstellen dat als er een apparaat in een lokaal uitvalt er snel geacteerd moet worden; een reserve apparaat moet men dan ook in een mum van tijd gereed zijn. Lees meer over service & onderhoud die wij bieden.

Over Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht is een hogeschool waar – aankomende – professionals opgeleid worden. Als University of Applied Sciences wordt er onderwijs verzorgt en onderzoek verricht. In 2005 fuseerde deze met de Driebergse Hogeschool De Horst en veranderde de naam in Hogeschool Utrecht. Tegenwoordig (peildatum: december 2016) telt Hogeschool Utrecht zo’n 3.400 medewerkers en 35.000 studenten, verdeeld over 22 instituten en twee steden, Utrecht en Amersfoort. De hogeschool heeft een breed opleidingsaanbod dat vrijwel alle beroepssectoren bestrijkt.

HU

Wilt u meer weten over oplossingen voor het onderwijs of bent u geïnteresseerd in een van de expertises van Heuvelman voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op

Terug naar het overzicht.