Hologram display

Combinatie van een object met een projectie

  • Ultieme beleving
  • Breng uw product tot leven 
  • Volledig op maat

Wilt u een ware experience voor uw doelgroep creëren? Of uw nieuwe product net op een wat creatievere manier weergeven? Heuvelman biedt u het hologram display, wat volledig op maat voor u ontwikkeld kan worden. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wat is een hologram display

Met een hologram display, ook wel 3D piramide display genoemd, kunt u een vaststaand object combineren met een holografische projectie van 200 graden rondom. Door middel van reflectietechnieken wordt een 3D-beeld gecreëerd, met drie verschillende zijdes. Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van hoe dat er uit ziet.

 

 

Wat kunt u met een hologram display

Met deze vorm van projectie kunt u een voorwerp van verschillende kanten laten bekijken. Of u kunt er voor kiezen een van uw producten te combineren met een 3D-animatie, om de aandacht van uw publiek te trekken. De techniek kan ook grootser worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een hologram van een bekend persoon tijdens uw evenement of van een nieuw kantoorpand tijdens een presentatie. Deze vorm wordt gerealiseerd met grote formaten reflectieschermen. De toepassingen zijn eindeloos. Onze content designers kunnen een animatie volledig naar wens voor u ontwikkelen. Bent u geïnteresseerd in het toepassen van een hologram display? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. 

Terug naar het overzicht.