HSMAI: een geslaagd evenement

Recent vonden de jaarlijks terugkerende evenementen van de HSMAI plaats, het HSMAI ROC en het HSMAI DOC. Dit jaar werden deze bijzondere evenementen georganiseerd in het Hotel Novotel Amsterdam City in Amsterdam. Naast deze druk bezochte evenementen werd ook het MeetConnect evenement georganiseerd, dit jaar voor het eerst in Nederland. Een grote groep aan professionals en mensen die nieuw zijn in de markt verzamelden voor dit evenement voor een dag vol netwerken en leerzame presentaties.

HSMAI ROC & DOC

Het tweedaagse Europese ROC en DOC programma bracht een hoop mogelijkheden tot netwerken en hosten diverse leerzame presentaties van onder andere Frank Fiskers, ex-CEO van Scandic Hotels, en Steve Bartlett, CEO van Social Chain.

MeetConnect

Naast de HSMAI ROC & DOC werd, voor het eerst in Nederland, het netwerk en informatie evenement MeetConnect georganiseerd. Eerdere jaren was het evenement al erg succesvol in Noorwegen. Het evenement is bedoeld als marktplaats voor leveranciers en inkopers. Het HSMAI organiseerde meerdere seminars en tafel-discussies. Tevens is MeetConnect de ideale locatie om veel leveranciers tegelijkertijd te ontmoeten. Er wordt dan ook veel mogelijkheid geboden om te netwerken met de andere bezoekers.

HSMAI Nederland

De Hospitality Sales & Marketing Association International, beter bekend als HSMAI, is een kennisnetwerk voor professionals in de branche. Zij hebben netwerken en educatie als een van hun hoofddoelen. HSMAI en Heuvelman sloegen dit jaar de handen ineen om het jaarlijks terugkerende evenement op het gebied van audiovisueel tot in de puntjes te organiseren.

Heuvelman was verantwoordelijk voor het licht, geluid en projectie. Tevens hebben wij de TableConnect geleverd voor het evenement.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar het overzicht.