Collaboration en Huddle Spaces

De productiviteit en inspiratie van werknemers verhogen? De kwaliteit en efficiëntie van uw meetings verbeteren? Dat kan middels technologische oplossingen en collaboration tools. Lees verder over de voordelen en de opmars van Huddle Spaces. Heuvelman stelt drie nieuwe AMX-oplossingen aan u voor.

Wat is een Huddle Space?

Een Huddle Space is een strategisch kleine vergaderruimte die ontworpen is om medewerkers snel en gemakkelijk bij elkaar te brengen. Ze bieden meestal plaats aan maximaal vijf personen en beschikken over een LCD- of LED-scherm.

AMX_Acendo_solutions

Hoe zijn Huddle Spaces ontstaan?

In de zakelijk markt bieden verschillende factoren een toegevoegde waarde aan de optimale werkomgeving. Een belangrijk onderdeel hiervan is technologie en collaboration. Medewerkers vormen een van de grootste krachten achter een bedrijf. De samenwerking en communicatie tussen mobiele collega’s, reizende werkkrachten en relaties op afstand is ontzettend belangrijk. Vanuit deze gedachte zijn Huddle Spaces ontstaan.

Minder vergaderruimtes, meer samenwerking en flexibel werken

De dagen dat u met een groep in een vergaderruimte plaats zal nemen voor een korte meeting gaan steeds vaker tot het verleden behoren. Stijgende prijzen voor onroerend goed zorgen voor een focus op efficiëntie en effectief gebruik van kantoren en werkruimtes. Ruimtebesparing is nog maar een deel van de veranderingen op de zakelijke markt. Het niveau en de frequentie waarop mensen samenwerken (met audio en video) neemt enorm toe. Het flexibele werken stimuleert werknemers om waar, wanneer en met welke apparatuur ze maar willen te werken. De juiste technologie biedt deze mogelijkheid voor bedrijven.

Videoconferencing nieuwe norm

Voor een snelle samenwerking is een meeting/Huddle Space waardevol met daarnaast face-to-face of contact via videoconferencing. De technologie van tegenwoordig mag de workflow niet verstoren, maar kan deze manier van werken juist gemakkelijker maken en stimuleren. Met de toename van millennials op de zakelijke markt is videoconferencing niet meer de toekomst, maar de nieuwe norm!

Bij Heuvelman begrijpen wij hoe belangrijk het is om te beschikken over de juiste apparatuur om collaboration te ondersteunen. Op dit vlak werken we onder andere samen met AMX. Graag brengt Heuvelman een drietal van haar nieuwe producten onder uw aandacht.

AMX Acendo Core

De Acendo Core zorgt voor een one-click Skype for Business meeting, document sharing, web browsing, room booking, USB-aansluiting en nog veel meer, direct vanuit de meeting ruimte door middel van een additioneel touchscreen, keyboard of muis. Wanneer u als gebruiker tijdens een meeting inlogt heeft u direct toegang tot alle documentatie. Het apparaat maakt het mogelijk om te presenteren zonder een ander device mee te brengen, zoals een USB-stick of laptop. Aan het einde van een meeting vernietigd de Acendo Core alle documenten, dit voor de veiligheid, maar ook zodat niemand de documentatie en het geheugen hoeft op te schonen en bij te houden, zoals bij veel PC’s van meeting rooms.

AMX_Acendo_Core

AMX Acendo Vibe Conferencing Soundbar

De Acendo Vibe Conferencing Soundbar heeft een modern design en biedt hoge kwaliteit audio- en videoconferencing en is daardoor uitermate geschikt voor collaboration op geavanceerd niveau. De hoogwaardige JBL-microfoon maakt gebruik van een verfijnd algoritme waarbij elke stem in de ruimte duidelijke te horen is en achtergrondgeluid gereduceerd wordt. De Acendo Vibe 5100 heeft een ultra brede 120° camera waardoor iedereen in de ruimte en aan de tafel zichtbaar is. Dit is met name handig wanneer er gebruik wordt gemaakt van een kleine Huddle Space. De Acendo Vibe is beschikbaar in drie verschillende kleuren (licht grijs, blauw en zwart). De Acendo Vibe is een BYOD device en bevat HDMI, USB en Bluetooth aansluitingen. Daarnaast integreert de Vibe volledig met de Acendo Core voor een nog betere intuïtieve room collaboratie.

AMX_Acendo_Book_Soundbar

AMX Acendo Book Touch panel

Het Acendo Book Touch panel is een individueel planningspaneel met een diameter van 10.1” of 7”. Het apparaat is zeer geschikt voor facilitaire doeleinden, zoals room booking, informatievoorziening en planning. Het scherm is daarnaast erg gebruikersvriendelijk en makkelijk te installeren.

AMX-Acendo_book_touch_panel

Demonstratie

Wilt u beginnen met het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie van uw meetings, maar wilt u eerste bovenstaande oplossingen persoonlijk ervaren? Binnenkort verzorgen wij een demonstratie van deze producten. Bent u geïnteresseerd hierin, laat het ons dan weten door een mail te sturen.

Terug naar het overzicht.